You are here: Home » Beauty » Biotona Skin Food Raw geeft je een mooie huid

Biotona Skin Food Raw geeft je een mooie huid

geschreven door Constance

Natuurlijk is het belangrijk om een goede crème te gebruiken voor je huid, maar je kan je huid ook van binnenuit verzorgen. Want voeding met veel vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere gezonde voedingsstoffen is minstens zo belangrijk om de huid van binnenuit mooi en gezond te houden. Maar daarvoor zou je misschien wel een kistje vol fruit en groenten per dag moeten eten. Biotona heeft het antwoord: Skin Food Raw, een geconcentreerd poeder van maar liefst 35 superfoods met al het goede uit de natuur om jouw huid in topconditie te houden.

Aloë vera gel, brandnetel, duindoorn en kurkuma houden de huid gezond. De gevriesdroogde poeders van gotu kola en brandnetel zorgen bovendien voor een goede doorbloeding. Biotona Skin food is
compleet dankzij de pure matcha en blauwe bosbes die het uiterlijk fris en jeugdig houden. Bovendien bevat de mix poeder van ananas, boerenkool, cacao, goji, volledige granaatappel, paarse maïs, papaya,
rode biet, rozenbottel, tomaat, 4 poeders van paddenstoelmycelia en poeder van de allerbeste superbessen ter wereld. Ieder ingrediënt is 100% biologisch gekweekt en verwerkt tot poeder met behoud van alle natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten. Al deze stoffen voeden, verstevigen, revitaliseren, hydrateren en beschermen de huid van binnenuit. Bovendien werken de geselecteerde ingrediënten synergetisch, wat betekent dat ze elkaars werking ook nog eens versterken.

Biotona Bio Skin Food Raw is heel gemakkelijk in gebruik. Voeg het eenvoudig toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com