Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries
  • Nu ook in Nederland, Obrigado Braziliaans kokoswater Nu ook in Nederland, Obrigado Braziliaans kokoswater
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Handige tips voor een lange vliegreis Handige tips voor een lange vliegreis
shoppen

Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder

Elke ochtend ontbijt ik met een grote shake, en daarin neemt vers kokoswater een belangrijke plek in. Maar een pak kokoswater meenemen op reis is niet altijd even praktisch, terwijl ik inmiddels weet dat kokoswater heel gezond is, na het sporten en ook een ideale dorstlesser is. Maar met Biotona Bio Coconut water Raw Poeder, een gevriesdroogd poeder van 100% biologisch raw kokoswater uit de Filipijnen, kan je altijd en overal genieten van kokoswater want je voegt, ong. 1 theelepel, toe aan een glas water en je frisse opkikker is klaar. Maar je kunt het poeder ook in je smoothie, shake, vruchtensap, melk of yoghurt gebruiken.

Kokoswater rehydrateert en dat merk je direct want verschijnselen als een droge mond, hoofdpijn of spierkramp veroorzaakt door dehydratatie, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het geheim van deze ultieme rehydratatie zit ‘m in de elektrolyten waar kokoswater zo rijk aan is. Elektrolyten zijn zouten en mineralen als magnesium, calcium, natrium en fosfor die de vochtbalans in het lichaam reguleren. Het menselijk lichaam bestaat voor zo’n 60% uit water: de optimale hoeveelheid om alle lichaamsprocessen optimaal te laten verlopen.

Bij vochtverlies door bijvoorbeeld transpireren, sporten, ziekte of omgevingsfactoren, raakt de elektrolytenbalans uit evenwicht. Het aanvullen van het tekort met kokoswater gaat supersnel omdat het
vocht vrijwel dezelfde elektrolytenbalans heeft als het menselijk lichaam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?