Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Joseph Joseph lanceert de afvalbak Titan

In de VS is het heel normaal, bijna elke keuken heeft een zgn. trashcompactor. Dit is een afvalpers, die je afval kleiner maakt en maalt, en hierdoor wordt de afvalberg een stuk kleiner. En de trashcompactor is de basis geweest voor de afvalbak Titan van Joseph Joseph.

Na het grote succes van de ‘Totem Waste Seperation’ en het ‘Stack Recycling System’ voegen de gebroeders Joseph Joseph een nieuw en uniek afvalsysteem toe aan hun Intelligent Waste lijn; de Titan afvalbak. En in deze bak zit een ingebouwde compressor die het afval in de zak aandrukt. Hierdoor verzamel je 3 (!) keer meer afval dan in een normale afvalbak met hetzelfde formaat. En dat zonder dat de afvalzak scheurt want luchtkanalen voorkomen dat de vuilniszak zich vastzuigt na het aandrukken en het verwisselen van de afvalzakken gaat veel gemakkelijker door de handige functie die het deksel openhoudt. In het deksel is tevens een verwisselbaar geurfilter ingebouwd. Ook over het design is nagedacht, de stijlvolle afvalbak is gemaakt van (vingerafdrukvrij) RVS.

Deze afvalbak is zeer hygiënisch en praktisch in kleine ruimtes. Maar hij draagt ook nog eens bij aan een beter milieu omdat er minder afvalzakken worden gebruikt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?