You are here: Home » Beauty » Op je paasbest met CATRICE

Op je paasbest met CATRICE

geschreven door Constance
Er gaat niets boven het lentegevoel: blaadjes aan de bomen, opkomende narcissen en lammetjes in de wei. Alles groeit en bloeit en de zon laat zich steeds meer zien. De lente is begonnen en we kijken uit naar Pasen. Heb je een heerlijke paasbrunch gepland of word je verwacht bij familie voor een gezellig diner? CATRICE heeft een prachtige naturel look gecreëerd waarmee je op je paasbest zult verschijnen bij iedere gelegenheid.
Je ogen worden een absolute blikvanger met de Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h Waterproof 010 Black waterproof. Deze mascara geeft je wimpers een diepzwarte kleur, veel volume en een prachtige krul. Dé must-have voor een frisse, open blik.

Met de The Modern Matt Collection Eyeshadow Palette breng je de contouring trend naar je ogen. Negen perfect op elkaar afgestemde, hoog gepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws. Inclusief een matte contouring kleur en een highlight kleur, verzekert dit palet je van perfecte contouren voor je ogen. Ideaal voor een prachtige oogmake-up.
Highlights zijn onmisbaar voor een mooie look. De Highlighting powder Champagne Campaign is een highlight onder de highlighters. Deze fluweelzachte poeder met pareleffect zorgt voor stralende lichtreflecties en een subtiele glow op de huid.

Volumineuze lippen en een frisse touch van glamour, de Aqua Ink-In-Gloss  Let’s Mauve To The Beach  maakt je lippen onweerstaanbaar. De extreem lichte, op water gebaseerde gloss kleurt de lippen met semi-permanente kleurpigmenten en heeft een verkoelend effect.

Een beetje paars mag niet ontbreken bij je make-up look voor de Paasdagen. De Soft Blossom nail lacquer Sugar Plum Orchiday heeft een satijnmatte finish die doet denken aan fluweelzachte bloesems. Zodra de nagellak is opgedroogd ontstaat er een bijzondere bloemengeur. Dé musthave voor de lente en zomer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com