You are here: Home » Beauty » Keune Care Sun Shield haarproducten

Keune Care Sun Shield haarproducten

geschreven door Constance

De zon, zout en chloor water zijn niet heel goed voor je haar en speciaal voor ‘vakantiehaar’ heeft de Keune de Sun Shield-serie bedacht. Deze producten  beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. Maw. op de warme zomerdagen is de Sun Shield lijn een absolute musthave voor iedere
badkamer. De essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen en herstellen het haar. Het resultaat is uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te kammen is en mooi te stylen is voor zomerse beachy looks.

De Care Sun Shield Shampoo is een milde shampoo die zon beschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. De shampoo bevat pro-vitamine B5 en een anti-chloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag op het strand in de zon.
De Care Sun Shield Conditioner is een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haar te ontwarren. De UV-filter in het product beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon.
En tenslotte is er nog de Care Sun Shield Oil en deze haarolie geeft optimale bescherming van het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke, uitdrogende uv-stralingen door de zon. De spray met SPF8 sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. De squalaan olie legt een minuscule laag om het haar zodat het waterbestendig wordt en niet uitdroogt. De Vitamine E in de olie versterkt het effect van Oryzanol en heeft het haar volume en glans en kan op nat én droog haar gebruikt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com