You are here: Home » Beauty » Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige

Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige

geschreven door Constance

De blote benen- & bikinitijd is aantocht en dan wil elke vrouw (en man) haarloos door het leven en daar kan Philips je bij helpen. En zij hebben weer een nieuw model in de Lumea-serie gelanceerd, nl. de Prestige en dit is de slimme ontharingsoplossing voor het hele lichaam waardoor je tot wel 8 weken kan genieten van een gladde huid.

De Philips Lumea Prestige is een IPL-apparaat (Intense Pulsed Light) met uniek gevormde opzetstukken voor het hele lichaam en voor een optimaal resultaat. De Lumea Prestige is geschikt voor ieder huidtype en de SmartSkin-sensor helpt om de juiste instelling te bepalen die past bij jouw huid. Deze slimme ontharingsoplossing is in nauwe samenwerking met ontharingsexperts en dermatologen ontwikkeld en kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. Ook de lastige plekjes zijn nu eenvoudig en zonder gedoe te behandelen.

De innovatieve IPL-technologie brengt, met behulp van zachte lichtpulsen de haarwortels in een rustfase, en gaat daarna nieuwe haargroei tegen. Dankzij de vier uniek gevormde opzetstukken kunnen alle lichaamsdelen met één apparaat snel, veilig en effectief onthaart worden:
Het opzetstuk met het grootste venster en een holle vorm (4,1cm²) is geschikt voor de grotere huidoppervlaktes zoals de armen, benen of buik.
Een klein opzetstuk (2cm²) is speciaal ontworpen voor het gezicht. Het heeft een platte vormgeving en een geïntegreerd lichtfilter voor extra bescherming van de gevoeligere huid, zoals de bovenlip, kin of kaaklijn.
Een middelgroot opzetstuk (3cm²) met een bolle vormgeving is geschikt voor de bikinizone. Deze geeft meer energie per haar om stugger en donkerder haar optimaal te behandelen.
Het opzetstuk voor de oksels (3cm²) maakt dankzij de bolle vormgeving optimaal contact met de huid.

Met slechts 1 druk op de knop bepaalt de SmartSkin-sensor welke instelling bij jouw huidtype past. De Philips Lumea Prestige is geschikt voor verschillende huid- en haartypes, van natuurlijk blond, bruin of zwart haar tot huidskleuren die variëren van wit tot lichtbruin. De nieuwe Lumea IPL-app biedt stapsgewijs begeleiding en gepersonaliseerde behandelplannen voor een optimaal ontharingsresultaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com