Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
wonen

Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren

Philips heeft haar bekende TurboStar Viva Collection Airfryer in een nieuw jasje gestoken, nl. in de kleuren kashmiergrijs, beige en desert green en zo wordt de Airfryer een echte eyecatcher op je aanrecht.
De vernieuwde heteluchtfriteuse heeft daarnaast ook een compacter design (20% kleiner dan de Viva Airfryer) en met de inhoud van 0,8 kg.

In 2010 heeft Philips de Airfryer met succes geïntroduceerd en met het idee om gezonder te kunnen frituren met hete lucht. Inmiddels is de Philips Airfryer een begrip in vele keukens en je kan hem gebruiken om op gezondere manier te snacken maar ook om complete maaltijden mee te bereiden; van het Paasontbijt tot Mexicaanse empanada’s of een vijgentaart, de mogelijkheden zijn legio.

En ook al worden de verschillende ingrediënten opeengestapeld, de TurboStar-technologie zorgt voor een gelijkmatige garing. De krachtige verhitting zorgt voor een knapperig en goudbruin resultaat waar nauwelijks olie aan te pas komt. Naast gezonder frituren is het mogelijk om met de Viva Collection Airfryer te bakken, braden of grillen en dat maakt ‘m super veelzijdig.

De gratis Philips Airfryer-app staat boordevol inspirerende recepten van over de hele wereld en biedt stapsgewijze begeleiding voor iedereen. Alle gerechten zijn snel en eenvoudig te bereiden; voorverwarmen is niet nodig. En na het koken is je Airfryer binnen 90 seconden weer helemaal schoon te maken. De verwijderbare lade met antiaanbaklaag en de QuickClean-mand zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig. Ook fijn om te weten: dankzij de TurboStar-technologie heb je een stuk minder last van de bekende frituurlucht omdat je uitsluitend met lucht frituurt. (En hier vind je een aantal lekkere recepten.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?