Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
shoppen

CATRICE introduceert ICONails nagellak

CATRICE heeft een complete nieuwe collectie nagellak, ICONails en deze innovatieve nagellak is er maar liefst in 36 kleuren, compleet met de perfecte gel glans en een superlange houdbaarheid. De lakken zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglansfinish door het gebruik van GLOSS SEAL’RTM en door het professionele kwastje is het lakken van je nagels een fluitje van een cent. De CATRICE ICONails lak blijft tot wel 7 dagen zitten en dat zonder een topcoat.

De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

En wil je nog langer van je gelakte nagels genieten ga dan voor de ICONails Gel Top Coat met hybride technologie. Hierdoor blijft de kleur en de glans tot wel 10 dagen zitten en tevens zorgt deze topcoat voor een gelglans beschermlaag boven op de ICONails nagellak. En naar verwachting ligt deze nagellak collectie begin volgende maand bij het Kruidvat in de schappen.

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?