You are here: Home » Beauty » CATRICE introduceert ICONails nagellak

CATRICE introduceert ICONails nagellak

geschreven door Constance

CATRICE heeft een complete nieuwe collectie nagellak, ICONails en deze innovatieve nagellak is er maar liefst in 36 kleuren, compleet met de perfecte gel glans en een superlange houdbaarheid. De lakken zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglansfinish door het gebruik van GLOSS SEAL’RTM en door het professionele kwastje is het lakken van je nagels een fluitje van een cent. De CATRICE ICONails lak blijft tot wel 7 dagen zitten en dat zonder een topcoat.

De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

En wil je nog langer van je gelakte nagels genieten ga dan voor de ICONails Gel Top Coat met hybride technologie. Hierdoor blijft de kleur en de glans tot wel 10 dagen zitten en tevens zorgt deze topcoat voor een gelglans beschermlaag boven op de ICONails nagellak. En naar verwachting ligt deze nagellak collectie begin volgende maand bij het Kruidvat in de schappen.

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

El 4 april 2017 - 09:29

Super!! Ik ben benieuwd of het echt zo mooi en goed is. Ik wil het graag proberen.

Reageer
El 9 april 2017 - 22:35

Lijkt me super, ga ik zeker proberen want Catrice is gelukkig niet zo duur.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com