You are here: Home » Audio & video » Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker

Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de nieuwste bt speaker van Ultimate Ears, de WONDERBOOM. En deze ga ik natuurlijk voor jullie testen, dus volgende week meer.

De UA WONDERBOOM is een 100% waterdichte speaker en door het kleine formaat kan je hem (of haar) overal mee naar toenemen. Deze Bluetooth-speaker heeft ondanks zijn grootte een indrukwekkende appearance en een verrassend dikke sound. De WONDERBOOM doet geen enkele concessie aan de geluidskwaliteit en biedt krakend heldere tonen gecombineerd met een prachtig diepe bass.

De WONDERBOOM is ontworpen voor iedereen die veel onderweg is en altijd en overal willen genieten van zijn of haar favoriete muziek. Verder werkt deze speaker heel eenvoudig en is ie ook gemakkelijk te pairen. Je zet hem aan, je verbind hem met je smartphone of tablet en je drukt op play. Met de UE-knop bovenop de speaker kun je muziek afspelen, pauzeren, skippen en je kan max. 2 andere WONDERBOOM-speakers met elkaar verbinden voor een perfect stereo geluid.

Met WONDERBOOM geniet je van je muziek zoals het hoort: luid, duidelijk en on the go! Stream en deel je muziek altijd en overal met de WONDERBOOM, of je nou een feestje bij het zwembad hebt, je klaarmaakt voor een avondje uit met vrienden of los gaat op een modderig en stoffig zomerfestival. En als hij nat wordt, geen probleem! Vies? Afspoelen maar en klaar!

WONDERBOOM zorgt, net als haar grote broers Ultimate Ears BOOM 2 en Ultimate Ears MEGABOOM, voor een heldere 360-graden sound met een meeslepende, uitgebalanceerde bass en kan zonder problemen vallen vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter. De batterij van WONDERBOOM gaat tot tien uur mee en de Bluetooth-verbinding werkt tot zeker dertig meter afstand. Omdat de WONDERBOOM echt waterdicht is, heeft hij het IPX7-keurmerk gekregen. Dit betekent dat hij zonder problemen 30 minuten lang tot één meter onder water kan overleven. Maar dat is bijzaak, want hij blijft uit zichzelf drijven en kan dankzij de stevige ring aan de bovenkant eenvoudig vastgemaakt worden aan elke tas. Neem de WONDERBOOM mee op de fiets, haak hem aan je backpack of zet hem zonder problemen naast het zwembad.

Ultimate Ears WONDERBOOM is nu verkrijgbaar in Nederland in 6 kleuren: Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?