You are here: Home » Beauty » BABOR Travel Kits

BABOR Travel Kits

geschreven door Constance

De vakantieperiode komt eraan en dan is het altijd weer ‘schipperen’ met het aantal kilo’s, kleding, schoenen, tassen, make-up en huidverzorgingsproducten. Of wil je eens een nieuw merk huidverzorging proberen, zonder dat je gelijk aan grote flessen, potten en tubes vastzit? De BABOR Travel Kits zijn dé ideale beautyproducten voor onderweg of om kennis mee te maken. Deze mini’s zijn ‘handbagage vriendelijk’ en zitten in een praktisch, transparant tasje verpakt. De kits zijn er in 5 verschillende varianten zodat ervoor iedere huid een set is!

BABOR SKINOVAGE PX set bevat de legendarische BABOR 2-fasen reiniging alsmede effectieve verzorging: de bestsellers HY-ÖL en het kruidenelixer Phytoactive Base reinigen de huidop behoedzame wijze en zijn de basis van de BABOR verzorging. Alle SKINOVAGE PX verzorgingsproducten bevatten naast speciale werkstoffen afgestemd op het huidbeeld, twee innovatieve topingrediënten: alpine stamcellen behoeden het cel-DNA voorde door licht en milieu veroorzaakte huid-beschadigingen. Ze voorkomen de huidveroudering en werken als een beschermingsschild. Met de plantaardig gewonnen, moleculaire „katalysator“ OsmoTec kunnen de specifieke werkstoffen in de cel nog beter worden verwerkt, omdat dezehet osmotische evenwicht weer herstelt. Het Moisture Plus Serum schenkt de huid een extra portie aan vocht, voor een jeugdige teint, de hele dag door. In de Oxygen Energizing Cream geeft ingekapselde zuurstof extra energie aan de huid en maakt haar perzikachtig zacht. Als de dunne huid om de ogen aan spankracht en vocht verliest, maakt de Anti Wrinkle Eye Cream dit gevoelige gebied glad en verstevigt het. De set is voor alle huidtypen geschikt en schenkt de huid een boost aan vocht.

Voor   wie   ook   onderweg   niet   zonder   het vertrouwen  van  de  schoonheidsdoctor  kan, zijn  er de  zeer  effectieve  DOCTOR  BABOR Präzisionsformules    nu ook als reisset. Verpakt  in  het  praktische  tasje, bevat de set oa. de lifting-favorieten  of  de werkzame versnellers van een vakantie-glow: in de Lifting Cellular reisset zit het Collagen Infusion Serum met 3-voudige  werking, de Collagen Booster Cream maakt op zachte,  doch  effectieve wijze strak  en  met de Firming  Lip Booster zijn volle, perfect verzorgde lippen gegarandeerd ook voor degenen die veel vliegen.

De Refine  Cellular   reissetzorgt   voor  een zachte  teint  met  wow-factor.  De  set  bevat  de Detox Lipo  Cleanser,  die de  huid  met  licht thermo-effect  perfect  voorbereidt  op  de  Detox Vitamin Cream. Deze laat de huid de stress van het dagelijkse leven vergeten. De Glow Booster ampullen laten   een   lichte   glow   op   de   huid achter   en   verzorgen   met vitamine C en extracten uit duindoorn. Met de als gelimiteerde editie verkrijgbare sets blijft de koffer licht en is het spiegelbeeld diep onder de indruk.

De Shaping set hermodelleert  en  verstrakt  de huid. Stamcelextracten uit de champagnepeer nemen de huid in bescherming. Het plantaardige shaping complex   bestaat oa. uit artisjok en vormen het lichaam, terwijl thermaalwater met waardevolle mineralen en sporenelementen  het immuunsysteem  van  de huid   ondersteunt en haar met extra vocht verzorgt. Showergel, Body Cream en Handcreme leiden tot een perfect totaalpakket voor een strakke huid.

De Energizingset schenkt de huid nieuwe energie. Stamcelextracten uit de champagnepeer beschermen de huid en behoeden  haar  voor  milieustress. De geur is
een   golf van vitaliserende frisheid, citroen met groene thee. Als exclusieve preview bevat deze set de luchtige Body  Sorbet en deze is pas vanaf de herfst te koop. De Shower- en Peeling Gel en de exclusieve Body Sorbet zorgen voor een SPA belevenis en voor een mooie zachte huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com