You are here: Home » Beauty » Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust

Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust

geschreven door Constance

Heb je het altijd druk, door wat voor omstandigheden dan ook? Of slaap je regelmatig slecht? Met een paar simpele leefregels zoals rust, reinheid en regelmaat kom je in theorie al een heel eind in de richting van een ontspannen bestaan. De realiteit is echter dat het drukke dagelijkse leven anno nu veel van je vraagt. En wanneer de omstandigheden minder gunstig zijn, kun je extra gestrest raken. In een examenperiode bijvoorbeeld, bij hoge werkdruk of bij verdrietige gebeurtenissen. Dan is het goed te weten dat de natuur je kan helpen te ontspannen. Met behulp van goede vitaminen en voedingsstoffen of met krachtige tincturen uit heilzame planten. Physalis biedt het beste uit de natuur voor een gezonde geest, een stressvrij zenuwstelsel en een goede nachtrust!

Met een slimme combinatie van vitaminen, voedingsstoffen en plantenextracten is het mogelijk je stemming te verbeteren en/of de nachtrust te bevorderen. Physalis heeft hiervoor 3 voedingssupplementen ontwikkeld: Goed Humeur, No Stress en Relax & Sleep.

Physalis Goed Humeur bevat Sint-Janskruid en saffraan, een combinatie die elkaars werking versterkt. Sint-Janskruid helpt de emoties in balans te brengen en zorgt voor een gezonde nachtrust. Saffraan helpt opgewekt te blijven en ontspant. Aangevuld met alle goede eigenschappen van EPA en DHA, essentiële omega 3-vetzuren, uit hoogwaardige visolie.

Physalis No Stress is een natuurlijk en compleet complex met alle B-vitamines en magnesium die bijdragen tot het behoud van een gezond zenuwstelsel. Magnesium gaat vermoeidheid tegen en het citroenmelisse-extract ontspant en helpt bij een goede nachtrust.

Physalis Relax & Sleep Bio bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje die bekend staan om hun ontspannende werking. Ook zorgt het voor een gezonde nachtrust. ‘s Ochtends word je wakker met een uitgerust en energiek gevoel!

En bijzonder heilzaam bij tal van klachten is het gebruik van plantendruppels of tincturen. Hierbij wordt de gehele of een gedeelte van de (verse of gedroogde) plant vermalen en in een alcoholoplossing bewaard tot alle werkzame stoffen zijn opgenomen in de vloeistof. Deze wordt gezuiverd en geconcentreerd. Physalis biedt 4 pure tincturen met een rustgevende werking:
Humulus lupulus bio (hop), deze plantendruppels kalmeren bij nervositeit, zorgen voor een goede nachtrust en verzachten overgangsverschijnselen.
Hypericum perforatum bio (Sint Janskruid) helpt je emotionele welzijn te verbeteren en ondersteunt een gezonde nachtrust. (In combinatie met andere
geneesmiddelen wel je huisarts raadplegen.)
Passiflora incarnata bio (passiebloem) druppels helpen bij nervositeit en verbeteren de nachtrust. Ook bij kinderen kan dit natuurlijke middel veilig
worden gebruikt.
Valeriana officinalis bio (valeriaan) is één van de meest gebruikte planten die op een natuurlijke en veilige manier werkt bij nervositeit en slapeloosheid.
(Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.)

B-vitamines en ook Omega vetzuren zijn essentieel voor een optimaal werkend zenuwstelsel. Ideaal voor wanneer je het druk hebt of wanneer je last hebt van onzekere of nerveuze gevoelens.
Krill zijn kleine garnaal-achtigen die onderdeel uitmaken van zeeplankton. Physalis krill olie, afkomstig van de Antarctische krill, is rijk aan omega 3-vetzuren (EPA en DHA). De omega 3-vetzuren in krill olie zijn aanwezig in de vorm van fosfolipiden, een vorm die het beste door het lichaam wordt opgenomen. Physalis krill olie wordt ecologisch geoogst en vers verwerkt waardoor de kwaliteit optimaal blijft.
Onze voeding levert verhoudingsgewijs te weinig Omega 3 vetzuren. Physalis biedt Omega 3 forte, rijk aan Omega 3-vetzuren EPA en DHA. DHA draagt bij tot het behoud van gezonde hersenfunctie. Tevens houdt EPA en DHA de bloeddruk op normale waarden.
Physalis Omega totaal biedt alle Omega-vetzuren die zowel in de zee (visolie, krill) als in planten (duindoorn, granaatappelzaad en olijven) te vinden zijn. Het complex bevat maar liefst 5 Omegavetzuren (3, 5, 6, 7, 9). Omega 3 houdt het hart in goede conditie, de hersenen actief en de ogen scherp. Vitamine E beschermt de cellen tegen vrije radicalen.
Physalis B-complex forte bevat alle belangrijke B-vitamines. Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot een gezond werkend zenuwstelsel. B5 is essentieel voor de synthese van neurotransmitters.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com