You are here: Home » IKEA » IKEA helpt je met opruimen

IKEA helpt je met opruimen

geschreven door Constance

Na de voorjaarsschoonmaak volgt, althans bij mij, altijd het voorjaars opruimen. Mijn kleding- en schoenenkast wordt dan uitgeruimd, alles wordt keurig gesorteerd en weer terug gedaan en wat ik 1 jaar niet gedragen heb gaat in de zak voor het Goede Doel. (Tip; hang je kleerhangers met de open kant naar je toe, en als ze 1 jaar later nog zo hangen, weet je dat je dat kledingstuk niet gedragen hebt.) Maar opruimen is niet de prettigste klus in huis en dat begrijpt IKEA maar al te goed.

En daarom komen zij dit voorjaar met allerlei handige én nieuwe producten die je daarbij helpen. Van garderobekasten en innovatieve ideeën voor het opbergen van winterjassen tot een verrassend pegboard en vilten manden. Niet alleen heel praktisch, maar met deze slimme oplossingen haal je ook meteen design in huis.

Zelfs in de kleinste hal of gang is plaats voor de garderobekast uit de MACKAPÄR serie. De witte kast biedt ruimte aan jassen, kleding en schoenen en is eenvoudig te monteren. Of ga voor de PINNIG serie: een stoere zwarte kapstok met bank waarin je alle schoenen en losse spullen kwijt kan.

Doet de nieuwe VUKU kledingkast je denken aan een tent? Dat klopt, want IKEA heeft zich hiervoor laten inspireren door camping oplossingen. In deze draagbare garderobe kan je winterjassen en andere kledingstukken stofvrij ophangen. De innovatieve constructie wordt steviger naar mate je er meer in opbergt.

Stijl je studentenkamer, ontvangstruimte of woonkamer met de nieuwe VEDBO stoel met armleuning. Deze designstoel heeft een elegante vorm en zit heel comfortabel. Dankzij het essenhout heeft de stoel die iconische Scandinavische uitstraling.

Scandinavisch en Aziatisch minimalistisch design ontmoeten elkaar in het SVALNÄS plankensysteem. De planken, lades en kasten zijn gemaakt van bamboe en hebben een warme uitstraling. Je kan eindeloos combineren met de elementen om grote of kleine, open of dichte opbergruimte te creëren.

Het is ongelooflijk, maar waar: de TVÄRS tafellamp is astronomisch laag geprijsd. Voor maar 2 euro haal je deze designlamp al in huis. Dankzij het slimme ontwerp kan IKEA deze futuristische lamp, die zo uit de ruimte op je tafel lijkt te landen, met 500 tegelijk op een pallet vervoeren en dat scheelt in transportkosten. Bovendien is TVÄRS gemaakt van materialen die eenvoudig te scheiden en te recyclen zijn. Ben je al overgeschakeld op led? IKEA maakt het je nu wel heel makkelijk om energie te besparen, want de nieuwe RYET ledlamp kost vanaf april nog maar 1 euro. Ledlampen verbruiken tot 85 procent minder energie dan traditionele lampen en gaan tot wel 20 jaar mee, zo ben je heel duurzaam bezig.

Natuurlijk zijn er vele opbergmogelijkheden voor keukengerei, gereedschap of badkamerspullen, maar geen één is er zo veelzijdig als het SKÅDIS pegboard. Op dit pegboard, oftewel een bord met gaten of sleuven, kan je al je creativiteit kwijt en zo creëer je eigen persoonlijke organizer.

Is het tijd voor een nieuwe bank? Maak kennis met VIMLE! Deze comfortabele familiebank is het pronkstuk van je voorjaarsinterieur. De modulaire bank is in modules opgebouwd en kan dus met je meegroeien van een degelijke 2-zitter naar een complete hoekbank. En niet onbelangrijk, in de losse voetenbank kan je ook nog eens je spullen opbergen. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Rondslingerende spullen zijn verleden tijd dankzij de grijze vilten PUDDA manden. Natuurlijk passen deze warme, zachte manden van duurzaam en recyclebaar vilt goed bij de andere opbergsystemen van IKEA. En soms maken de simpelste details het verschil in je interieur, zoals de decoratieve SKUGGIS haak. Eenmaal aan de wand wordt het een designstuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com