Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Quinty Trustfull is het nieuwe gezicht van Witteveen Mode

 

Quinty Trustfull is het nieuwe gezicht van Witteveen Mode en lanceert samen met het Nederlandse label: Quinty’s Favorites. Zij heeft een eigen selectie gemaakt van haar favorieten en in haar eigen stijl die stoer is, maar ook heel vrouwelijk.

De Quinty items zijn stuk voor stuk eye-catchers en kunnen afzonderlijk gedragen worden, maar zijn ook uitstekend te matchen met elkaar. Op dit moment heeft Witteveen Mode zo’n 100 winkels met een lokaal karakter en een persoonlijk serviceniveau. Witteveen is voor veel vrouwen een begrip, want hier vinden zij toegankelijke, modische en stijlvolle kleding die met aandacht voor kwaliteit en comfort is ontworpen.

Quinty’s Favorites zijn 15 modieuze eye-catchers die onderling maar ook met andere Witteveen items goed te combineren zijn. Quinty is puur, sterk, vrouwelijk en elegant. Quinty heeft naast een aantal in het oog springende styles zoals een kanten rok en blouse, ook gekozen voor essentials zoals een mooie trenchcoat en een goed zittende jeans. Deze basics zijn voor een stoere, maar vrouwelijke garderobe. Zo kun je de jeans perfect matchen met een witte blouse en een bijpassend jasje. Maar datzelfde jasje kun je ook combineren met een lurex singlet.

Quinty Trustfull: ‘De samenwerking met Witteveen past bij mij. Ik probeer met deze collectie iedereen te inspireren die van mode houdt. Ik vind dat iedere vrouw het verdient om er iedere dag goed uit te zien ongeacht leeftijd, maat of gelegenheid. Ik zie deze langdurige samenwerking als een verlenging van alles waar ik professioneel gezien voor sta en ben ongelofelijk trots op het resultaat.’

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?