You are here: Home » Beauty » Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie

Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie

geschreven door Constance

Als Sans Soucis Aquaholic heb ik deze maand 3 verschillende pakketjes thuis gekregen voor een test. Vorige week was het de beurt aan een 3tal reiningsproducten en in dit artikel ga ik meer vertellen over de Sans Soucis Pure Glow make-up collectie.

Er zitten in deze make-up collectie speciale kleuren voor blondines en brunettes en met deze basis creëer je een natuurlijke, frisse voorjaarslook. De collectie bevat oa. 4 kleuren lipsticks, 2 wenkbrauwtinten, een highlighter & concealer, een mascara en een highlight poeder.

Ik begin met het Hightlight poeder. Deze poeder geeft je gezicht en je décolleté een mooie glans en je hoeft maar heel weinig te gebruiken. Op je gezicht is deze poeder perfect voor op je jukbeenderen, voorhoofd en je oogleden. Nu ben ik absoluut geen heldin als het gaat om highlights, strobing en alle andere manieren die momenteel populair zijn om je gezicht te accentueren. (Met dank aan Kim Kardashian, en ik hoop dat deze trend dan ook weer heel snel passé is.) Maar zelfs ik kan met deze poeder prima uit de voeten, alhoewel voor mij had het wenkbrauwpoeder iets minder ‘grijs’ van kleur mogen zijn.

 

En als mooie aanvulling op het Highlight poeder is er de Highlight & Conceal. Dit is in 2-in-1 product, aan de ene kant zit een concealer en aan de andere kant een highlighter. De concealer geeft een mooie dekking, niet te dik, maar verdoezelt oneffenheden zonder een dikke laag make-up en de highlighter zorgt ervoor dat donkere ringen verdwijnen en je gezicht een mooie frisse uitstraling krijgt.

De Highbrow is ook een 2-in-1 product en bestaat uit een wenkbrauwpoeder en een highlighter. Met het wenkbrauwpoeder kan je je wimpers in kleuren en mooi in shape brengen. De highlighter breng je daarna onder je wenkbrauwen aan zodat je ogen én wenkbrauwen meer opgelicht worden. En als kers op de taart is er mascara Magic Volume, die je wimpers volume geeft en lang houdt.

 

De Every Day Lip Balsem, met SPF 20, is een niet te droge lippenstift die goed uitsmeert en ook prima geschikt is om mee in de zon te liggen. Ikzelf vind Cherry Toffee (een lichtbruine kleur) voor mezelf net een stukje mooier, maar ben je meer een fan van oranje/roze kies dan voor Orange Grace.

Alle Sans Soucis make-up producten worden niet op dieren getest en bevatten geen parabenen en minerale oliën en zijn dermatologisch getest.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com