You are here: Home » Gadget test » Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera

Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera

geschreven door Constance

Ik ga weer een beveiligingscamera testen, nl. de NETGEAR Arlo Pro Wire-Free HD Security Camera. De Arlo Pro (even afgekort, want anders is zo’n mondvol) werkt met herlaadbare batterijen en beschikt over tweeweg-audio en is een nieuwe toevoeging aan de Arlo-serie.

De Arlo Pro is de 1e weerbestendige, draadloze HD-beveiligingscamera met 130 graden zicht en door het compacte design neemt de Arlo Pro weinig ruimte in, waardoor de camera gemakkelijk overal kan worden geplaatst, zowel binnen- als buitenshuis. Met de nieuwe tweeweg-audio hoor je alles wat er in huis gebeurt, maar je kan ook terug praten tegen je kinderen, kat of hond, of inbrekers schrik aanjagen. En meldingen van beweging en de nieuwe slimme sirene helpen daar ook tegen.

De Arlo Pro heeft een lithium-ion herlaadbare batterij die zowel in de camera als via het optionele laadstation kan worden opgeladen. En heb je een stopcontact in de buurt, dan kan je de camera daar ook op aansluiten.
Verder heeft de Arlo Pro de wijdste kijkhoek van alle draadloze camera’s en helder HD-beeld en zorgt de nieuwe RGB-IR nachtzichttechnologie ervoor dat je altijd een video met een hoge resolutie hebt, zelfs in het donker. RGB-IR verlicht het beeld, dat daardoor zowel aan de randen als in de verte gedetailleerder is.

De passieve infrarood bewegingssensor detecteert bewegingen tot een afstand van ruim 7 meter en van elke 2e beweging stuurt de Arlo meldingen naar de telefoon van de gebruiker. App-updates zorgen voor een meer geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke ervaring. Met Smart Arm/Disarm is de Arlo in te schakelen op basis van schema’s of de locatie van de gebruiker en is de app te gebruiken op Apple TV. Daarnaast kan Arlo worden verbonden met andere smart home devices via bijvoorbeeld IFTTT en Samsung SmartThings.

Smart Motion Recognition wordt later dit jaar geïntroduceerd en maakt gebruik van machine learning en de cloud om de manier waarop Arlo opneemt en bewegingen meldt, te verbeteren. Daardoor neemt Arlo alleen de zaken op die aandacht verdienen en bijvoorbeeld niet rondlopende huisdieren. De nieuwe, extreem luide sirene met een volume van meer dan 100 decibel helpt om inbrekers af te schrikken. Deze kan via de app worden ingeschakeld, maar ook automatisch wanneer Arlo beweging detecteert. En met Arlo’s gratis cloudopslag worden opnames altijd 7 dagen bewaard en met een maandabonnement kan je tot 5 camera’s aansluiten.

De Arlo Pro heeft ook een aantal accessoires, zoals het Arlo Pro Charging Station waarmee je 2 batterijen tegelijk kan opladen. De Arlo Pro Rechargeable Battery is een extra accu. En de Arlo Pro Skins is een lichtgewicht siliconenhoes die de Arlo Pro nog beter tegen weersomstandigheden beschermt en daardoor gaat deze deze volledig op in de omgeving.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; De Arlo Pro Smart Home camera van Netgear - Lifestylelady.nl 24 april 2017 - 05:58

[…] Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com