You are here: Home » In & om het huis » Gardena Balkonset

Gardena Balkonset

geschreven door Constance

Stadstuinieren is dé tuiniertrend en speciaal voor (stads)balkons, terrassen en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonset met tuingereedschap.

De set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik. Alle gereedschappen hebben een ergonomisch handvat met softgrip elementen en liggen optimaal in de hand. Het schepje en de krabber (voor omwoelen van potgrond) zijn smal en compact en dus ideaal voor gebruik in potten en bloembakken. De snoeischaar is door zijn smalle kop ideaal voor het secure knipwerk. Met de stoffer met zachte borstelharen zorg je dat het balkon of terras er netjes bij ligt. Het deksel, ook te gebruiken als veegblik, is voorzien van een zachte rubberen lip en zo blijft er geen rommel achter. De balkonbox kan je eenvoudig aan een muur bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?