You are here: Home » Beauty » Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves

Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves

geschreven door Constance

Roze bloesem, frisgroen gras en hagelwitte lammetjes: in de lente draait alles om nieuwe kleuren én natuurlijke schoonheid. Dat geldt ook voor je beautyritueel. Daarom vind je bij Etos dit voorjaar beauty-musthaves die je nét dat beetje extra geven. Ontdek onder andere 2 nieuwe producten: Matte Lipstick Transformer en Matte Finish Foundation, onmisbaar voor een perfecte lentelook. Dag winter, hallo zonnestralen: tijd voor het voorjaar en een nieuwe beautyroutine.

Speciaal voor het voorjaar vind je bij Etos Spring Essentials, producten die je lentelook helemaal af maken. In de collectie zitten veel fijne lentekleuren, zoals de Color Care lipstick LipOholic en nagellak in de kleur You Smile, I Smile.

Met de Matte Lipstick Transformer verander je in een handomdraai de uitstraling van je lipstick. Jouw favoriete kleur kun je vanaf nu dus op 2 manieren dragen: mat of shiny. Zo werkt het: breng de Matte Lipstick Transformer aan nadat je je favoriete lippenstift hebt opgebracht. De gel matteert direct de kleur. De lichte formule zorgt voor een comfortabel gevoel, waardoor je de gel gerust de hele dag door kunt gebruiken.

De Matte Finish Foundation bezit veel fijne eigenschappen: het is een long-lasting foundation met een matterend effect, voor de normale tot vette huid. Daarnaast werkt hij hydraterend, talgabsorberend én beschermt hij ook nog eens tegen de zon met SPF15. En wist je dat de Matte Finish Foundation je huid van vocht voorziet dankzij
een hydraterend complex op basis van algen, biet en soja?

You smile, I smile: van de naam én kleur van de sneldrogende, langdurig glanzende nagellak word je vanzelf vrolijk. En dankzij de speciale waaiervorm van het kwastje lak je je nagels in één beweging.

De Make-up Blender, een eivormige sponsje, smeert vloeibare make-up gelijkmatig en snel uit. Ook op die moeilijk bereikbare plekjes.

Dit voorjaar kun je niet zonder: lippen met een perfect gestift kleurtje! Ga bijvoorbeeld voor een mooie roze kleur, zoals LipOholic. Alle lipsticks van Etos voelen zijdezacht aan en zorgen voor een egale kleur die lang
blijft zitten. Dankzij de hydraterende, herstellende en verzachtende werking van de lipstick worden je lippen onweerstaanbaar.

De trend voor dit voorjaar is slag in je haar. Met de Volume & Style borstel föhn je die in een handomdraai in je lokken. Door de kleine ventilatieopeningen circuleert de lucht beter waardoor je coupe sneller droogt. En dankzij de ronde vorm blijft de borstel nooit meer vastzitten in je haar. En wil nog meer slag in je haar? Pak telkens een lok handdoekdroog haar en draai die om je vinger. Herhaal dit tot alle lokken aan de beurt zijn geweest. Föhn het daarna voorzichtig en gebruik een diffuser of kneed met je handen de slag erin. Gebruik eventueel een stylingproduct als wax of mousse om je coupe van (nog) meer volume te voorzien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com