You are here: Home » Gadget nieuws » Husqvarna lanceert jasjes voor haar robotmaaiers

Husqvarna lanceert jasjes voor haar robotmaaiers

geschreven door Constance

Ben je in het bezit van de Husqvarna (uitvinder van de robotmaaier) Automower? Dan kan je je Automower deze zomer leuk opfleuren door hem/haar een jasje aan te geven. Er zijn printjes met ruitjes, vlammen of giraffemotief. Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait. Of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint.

De Automower-kledinglijn bevat verschillende standaardjasjes, maar is ook te personaliseren. Het is een kwestie van een foto uploaden en klaar! Bijvoorbeeld van je favoriete voetbalclub, idool of F1-logo. De weerbestendige jasjes zijn online te bestellen via www.myhusqvarna.com en worden thuisbezorgd. Het ‘aankleden’ is heel eenvoudig: maak de Automower schoon en breng de stickerfolie aan. Met de meegeleverde plastic pas verwijder je eventueel aanwezige luchtbelletjes.

Een Husqvarna Automower maait geheel zelfstandig en automatisch het gazon. Het maaigebied wordt dmv. grensdraden bepaald. Tijdens het maaien wordt er slechts een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De Automower rijdt terug naar het laadstation en maait vanzelf verder als de accu weer vol is. Heuvels (tot 45%), obstakels en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower, net als wind en weer. Een individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de Automower onbruikbaar voor anderen.

Er is een jasje voor de Automower modellen: 105/305, 310, 315, 320/420, 330X/430X, 440 en de 450X.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com