You are here: Home » Audio & video » Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets

Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets

geschreven door Constance

Er komen een aantal nieuwe Philips Fidelio headset modellen aan, waarmee jij dit voorjaar en zomer kan genieten van jouw muziek op elk moment dat jij dat wilt, binnen- én buitenshuis.

De Philips Fidelio X2HR is perfect als je thuis op de bank het beste geluid wil. Deze headset is geschikt voor ongestoord muziek luisteren, TV kijken en gamen zonder je huisgenoten en je buurtgenoten te vervelen. Natuurlijk kun je dit model ook buiten gebruiken maar binnen komt hij het best tot zijn recht. De X2HR is de opvolger van de Philips Fidelio X2. Door de toevoeging van High Res Audio kun je muziek nu luisteren in een kwaliteit die de CD overstijgt. Door de open back structuur kun je nog meer details horen in je opnames en de memory foam oorkussens passen zich aan aan de vorm van je oren. Zij zorgen er ook voor dat je oren niet warm worden en je dus urenlang kunt luisteren.

De nieuwe draadloze home collectie is een unieke serie van koptelefoons waarmee je thuis je TV-ervaring kunt verrijken. Je kunt draadloos televisie kijken maar ook dmv. een draad je favoriete apparaten verbinden. Ben je via je kabel verbonden dan kun je geluid in High Res beluisteren. Deze nieuwe lijn koptelefoons bestaat uit de SHC8800 en de SHD8800. Dit zijn de enige koptelefoons die je zowel draadloos als met een kabel kunt gebruiken. Gebruik je het snoer, dan kun je audio in High Res luisteren. De comfortabele oorkussens zorgen dat je uren ongestoord TV kunt kijken. Mocht je nu vergeten de koptelefoon uit te schakelen na een avondje Netflix, dan schakelt hij automatisch uit.

De Philips Flite collectie headsets zijn licht en comfortabel en geven daarbij ook nog eens een indrukwekkend geluid. Al vanaf €14,99 loop je met een stijlvolle Ultrlite rond.

Ben je een fan van in-ears? Ga dan voor de Hyprlites. Deze oordopjes zijn enorm comfortabel omdat ze als het ware in je oorschelp liggen en dus niet drukken in je gehoorgang.

De Everlite over ear headphones bieden natuurlijke geluidisolatie door de comfortabele schelpen die over je oren vallen. Ook deze lichtgewicht koptelefoon voel je haast niet zitten en ze zien er ook nog eens stijlvol uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?