Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
  • Test; Sans Soucis bodyproducten Test; Sans Soucis bodyproducten
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
shoppen

Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie

En deze maand heb ik nog 3 Sans Soucis producten ontvangen, die ik, als Aquaholic, heb mogen testen, nl. 3 producten uit de Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie. En dat zijn het Caviar Pore Refining Serum, de Caviar 24 hr. dry skin er is ook een variant voor de normale/vette huid) en de Caviar Eye Care.

Ik begin met de Caviar 24 hr. dry skin en dit is een dag- & nachtcrème in-een, ofwel een 24-uur crème, met 82,3% natuurlijke ingrediënten. Het kaviaar extract activeert de celstofwisseling en de microcirculatie van de huid. En geeft een hydratatie boost en stabiliseert de barrièrefunctie van de huid. De Caviar serie is perfect voor alle 40+ vrouwen met een droge, vochtarme huid. Deze crème zorgt voor een egale huidstructuur, vermindert een strak en trekkerig gevoel en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Zelf vind ik deze crème een beetje te dik, en dat is in de winter niet zo’n probleem maar in de zomer geef ikzelf de voorkeur aan een fluide of een serum. Maar ’s nachts, of tijdens een lange vliegreis en in het najaar en de winter (of tijdens koude voorjaarsdagen) vind ik het een fijne crème die heel soepel gemakkelijk uitsmeert. En inderdaad voelde mijn huid, na 1 week gebruik, al een stuk zachter aan en zag ie er ook minder ‘moe’ uit.

Het Caviar Pore Refining Serum is “de booster” van de Anti-Age Caviar-Fishing for Compliments producten. Want dit serum dringt, na een goede reiniging van je huid vooraf, diep door in je huid en kan zo haar anti-aging effect optimaal ontwikkelen. De huid-eigen regeneratieprocessen worden gestimuleerd en de beschermende huidbarrière van de huidcellen wordt beschermd. Het poriëverfijnend effect in dit serum wordt verkregen doordat het liposomaal ingekapseld pistache hars bevat. Dit ingrediënt, afkomstig van de Mastiekboom, zorgt voor een matte uitstraling en voorkomt onzuiverheden en geeft je een glanzende, gladde en steviger uitziende huid. Dit serum is echt fantastisch, het smeert heel fijn uit, je hebt maar een heel klein beetje nodig en je voelt dat je huid dit serum echt ‘opdrinkt’. Dit is echt een product dat ik elke dag wil gebruiken want je ziet gelijk resultaat. En inderdaad worden grovere poriën (ik heb niet heel veel last van dit euvel) minder diep.

Tenslotte is er nog de Anti-Age 24-h Eye Care, een ooggel die je ’s ochtends en ’s avonds kan gebruiken en ook weer met 82% natuurlijke ingrediënten. De gel verzacht en gaat huidveroudering tegen en Revitalin verbetert de zuurstofuitwisseling tussen de cellen. Ook dit is weer een product voor de 40+ vrouw en de gel vermindert kringen, zwelling en roodheid worden voorkomen en lijntjes verminderen. Deze gel trekt heel snel in, en kan ook perfect gebruikt worden voor dames met contactlenzen. Je hoeft niet bang te zijn dat deze gel een ‘vettig’ laagje op je lenzen achterlaat, na het smeren. Ik heb zelfs het idee dat de gel een ‘liftend’ effect heeft, want ik vond dat mijn oogopslag frisser was.

Conclusie; Ik zal eerst beginnen met de geur van de 3 producten; de geur is bij alle 3 hetzelfde, een frisse bloemige geur maar hij was niet overheersend of  opdringerig. Ikzelf vind de 24 hr. crème minder fijn tijdens de zomer, strand/zomervakantie of andere warme dagen. Daar is ie, naar mijn smaak, te dik voor. Maar als nachtcrème en in de andere seizoenen is ie heel fijn. De ooggel is licht en luchtig en smeert goed uit en geeft mij een fris gevoel. Maar de topper in de Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie is toch echt het Pore Refining Serum. Dit serum wil ik echt elke dag gebruiken. Het is licht van structuur, smeert heerlijk uit, geeft je gelijk een fris gevoel en je huid oogt ook meteen stralend. Als ik cijfers mag geven, krijgt de crème een 8, de ooggel een 9 en het serum een dikke 10!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?