Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Ga lekker slapend 2018 in, met Matt Sleeps Ga lekker slapend 2018 in, met Matt Sleeps
  • Zo kies je de juiste matras Zo kies je de juiste matras
  • Auping Better Days slaap app Auping Better Days slaap app
wonen

Emma Matras scoort ‘Beste uit de Test’ bij de Consumentenbond

Het Duitse Emma Matras, dat sinds een aantal maanden actief is op de Nederlandse markt, is in februari jl. als ‘Beste uit de Test’ beoordeeld door de Consumentenbond. Van de 72 andere matrasaanbieders, waaronder bekende merken, scoort Emma de hoogste cijfer (7,7) én de beste beoordeling.

Dit matras wordt online besteld en is beschikbaar in 1 model. Je kiest alleen voor de gewenste afmeting. De matrassen van Emma hebben drie verschillende schuimlagen en passen zich aan elke lichaamstype aan. Volgens de Consumentenbond scoort Emma bijzonder hoog op lange levensduur (9,3), veerkracht (9,6) en aanpassingsvermogen bij verschillende slaaphoudingen (8,2).

Iedereen is veeleisend over de kwaliteit van hun nachtrust. En daarom is er veel energie gestopt in het ontwikkelen van dit matras voor de Nederlandse markt. Emma combineert verschillende materialen met een speciale technologie die er samen voor zorgen dat het matras zich volledig aanpast aan de vorm en het lichaam van de gebruiker. En daardoor voelt het slapen op Emma alsof je slaapt in een luxe hotelbed.

Emma is verkrijgbaar in één vast model (one size fits all) en je kiest uit een 1-persoons en 2-persoons matrassen in verschillende maten. Emma wordt geleverd met een afritsbare matrashoes en je hebt je matras, gratis, in huis binnen 2 tot 4 dagen. En je mag ook nog eens 100 dagen proefslapen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?