You are here: Home » Beauty » Kruidvat lanceert haarkleurcrème Colors to Play

Kruidvat lanceert haarkleurcrème Colors to Play

geschreven door Constance

Ook in haarkleuring zijn er trends te bespeuren en dat is voor dit voorjaar en zomer pasteltinten of felle kleuren en hiermee maak je in 1 klap een fashion statement. Kruidvat introduceert Colors to Play, een collectie van 5 uitwasbare haarkleuringen voor een trendy coupe in no-time. En voor een optimaal resultaat breng je deze aan op gebleekt of natuurlijk lichtblond haar voor een optimaal kleurresultaat.

Een warme rosé gold kleur, een natuurlijk ombre en sombre effect of juist een kleurrijke turquoise coupe. Of  experimenteer met de 2 pasteltinten en 3 intense kleuren uit de collectie en creëer in no-time je persoonlijke fashion statement, afgestemd op je trendy outfit of feestelijke gelegenheid. Mix de intense kleuren met een haarconditioner voor een lichter effect en ontdek de ontelbare mogelijkheden voor een verrassend mooie coupe die tussen de 1 en 3 weken blijft.

Kruidvat Colors to Play Violet Pastel geeft een zacht pastel kleureffect met een natuurlijke glans. Creëer een natuurlijk ombre effect door de kleur aan te brengen op het onderste gedeelte van het haar. Werk vanaf de punten naar boven tot waar je wilt dat het effect begint. Ga daarna voorzichtig met je vingers door het haar om een natuurlijk overlopende ombre look te creëren. (Ik vind dit zelf de mooiste tint, en ga deze dan ook, tijdens mijn vakantie, in mijn haar doen.)

Kruidvat Colors to Play Flamingo Pastel zorgt voor een zachte, stralende pastel tint. Combineer met Coral voor een zomers sunset effect. De Flamingo-kleur loopt vanaf de haarwortels tot ongeveer het midden, waar de pasteltint langzaam overgaat in Coral. Creëer een zachte, natuurlijke sombre look met subtiele schaduweffecten door de kleuren korter in te laten werken en vervolgens 2 keer de haren te wassen.

Groen is hot! Gespot bij de celebs en op Instagram, de turquoise coupe in alle tinten en vormen. Kruidvat Colors to Play Turquoise geeft een levendig en helder kleureffect. Mix met verschillende tinten voor meer diepte in je haar of kies voor een opvallend multi-tonal effect. Meng 20% haarkleuring met 80% conditioner voor lichtere highlights en wissel af met een aantal donkere highlights door de haarkleuring met minder conditioner te mixen. Laat 10 tot 30 minuten inwerken voor een op en top stylish multi-tonal turquoise effect.

De Kruidvat Colors to Play Plum geeft een gewaagd en levendig effect. Deze kleur is tevens goed te combineren met de Violet pastelkleur voor een natuurlijke kleurovergang. Breng de donkere Plum-tint aan vanaf de haarwortels tot het midden en breng vervolgens Violet tot aan de punten aan voor een geleidelijk lightening effect. Laat voor een zachtere kleurovergang, de haarkleuringen korter inwerken en was het haar gelijk twee keer achter elkaar.

Geïnspireerd op de trendkleur van het moment in zowel fashion als beauty: rosé gold. Creëer een persoonlijk beauty statement met de Kruidvat Colors to Play Coral en geef je lokken een prachtige warme rosé gold gloed. Meng de haarkleuring met conditioner voor de gewenste zachtere tint en breng vervolgens aan op het hele haar of als highlights voor een subtiel effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com