You are here: Home » Ladygadgets » Last van rug- & nekklachten? Anodyne kleding kan je hier vanaf helpen

Last van rug- & nekklachten? Anodyne kleding kan je hier vanaf helpen

geschreven door Constance

Heb je (regelmatig) last van rug- en nekklachten? Dat kan je verhelpen met de houding corrigerende kleding van Anodyne. Want hiermee verbeter je je slechte lichaamshouding en daardoor worden ook nek- & rugklachten minder.

Want wist je dat de meeste mensen dagelijks veel meer tijd doorbrengen op de bank, of zittend achter hun bureau, computer of in de auto en daardoor te weinig bewegen. Dit heeft een negatieve invloed op je lichaamshouding en heeft vaak rug- en nekklachten als gevolg. Ook zware fysieke inspanningen of langdurige stress kunnen de rug en nek verkeerd belasten. De houdingcorrigerende kleding van Anodyne activeert spieren die zwak, uit balans of
disfunctioneel zijn en vermindert zo pijn en spanning. En het uiteindelijke resultaat is dan ook een optimale, gezonde lichaamshouding!

De houding corrigerende kleding van Anodyne is geïnspireerd door kynesiotape, een elastisch tape dat door fysiotherapeuten gebruikt wordt voor o.a. het behandelen van blessures of bij revalidatie. De kleding van Anodyne stimuleert de zenuwuiteinden op de huid, waardoor gespannen spieren zich ontspannen en meer inactieve spieren zich aanspannen. Door de rugspieren, schouders en nek te activeren word je bewust van je houding, waardoor kwetsbare gebieden ontlast worden.

Je kunt de kleding van Anodyne dragen tijdens je werk, in de sportschool of gewoon tijdens het winkelen en is geschikt voor iedereen. Hoewel de kleding nauw aansluit, is het lichte materiaal erg comfortabel en wordt de beweeglijkheid van het lichaam niet beperkt. De kleding kan gemakkelijk onder andere kleren gedragen worden en is er in alle maten. In de 1e week kun je de kleding het beste 30-60 minuten per dag dragen om het lichaam geleidelijk te laten wennen. Daarna kan de draagtijd naar behoefte verlengd worden.

De collectie bestaat uit t-shirts (voor zowel dames als heren) en sportbh’s en is online te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com