You are here: Home » Beauty » Sans Soucis gezichtsreinigingsproducten

Sans Soucis gezichtsreinigingsproducten

geschreven door Constance

Een tijdje geleden is er aan mij gevraagd of ik, 1 jaar lang, 1 vd. 10 Nederlandse Sans Soucis Aquaholics wilde worden!  Als Aquaholic krijg ik elke maand als 1e de nieuwe lanceringen van Sans Soucis opgestuurd zodat ik deze kan testen en proberen. Misschien ken je het Duitse merk Sans Soucis niet. Ik zal je wat meer achtergrond geven over dit merk dat als enige merk ter wereld gebruik mag maken van het thermale bronwater uit Baden-Baden, dat in al hun producten is verwerkt. En dit water zorgt voor een extreem hoge huidtolerantie door de hoeveelheid aan mineralen en sporenelementen die het bevat. En dit maakt Sans Soucis producten geschikt voor alle huidtypen, zelfs de overgevoelige.

Ik heb vorige week de 1e producten ontvangen; de nieuwe voorjaars make-up look (die ga ik later deze week testen) en 3 producten uit de Sans Soucis Cleansing serie, nl. Cleasing Milk, Cleansing Foam en alcoholvrij gezichtswater.

 

De Sans Soucis Cleansing Milk is niet een ‘gewone’ reinigingsmilk, maar deze melk is oplosbaar in water. Ik ben normaal gesproken geen fan van een reinigingsmelk omdat ik dat altijd een beetje vieze, vette bedoening vindt. En ook het afhalen van de melk is altijd een hoop ‘gedoe’, het kost me altijd een lading aan wattenpads en/of tissues en dan nog is mijn gezicht vaak nog steeds niet schoon en fris. En daarom was ik verrast over deze Cleansing Milk, je maakt eerst je handen nat en daarna masseer je de milk in, afspoelen en klaar ben je. De cleansing milk is heel mild voor je huid en tast de zuurgraad van je huid niet aan en is geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid.

 

Het Sans Soucis Cleansing Foam is een reinigend schuim, zonder zeep. Je moet je gezicht nat maken, inmasseren en afspoelen. Ik heb altijd al een voorkeur voor het reinigen van mijn gezicht met schuim en voor een extra boost gebruik ik dan mijn Philips VisaPure zodat mijn gezicht extra fris en schoon wordt. Dit Cleasing Foam is voor alle huidtypes te gebruiken en is ook geschikt voor de acne huid dmv. de antibacteriële werkstoffen.

De Cleansing Gentle Toner (without alcohol) is voor mij hét product, uit deze serie, dat ik eigenlijk al niet meer kan missen. Je voelt nl. zodra je deze toner hebt opgebracht, dat je huid heel zacht en fris aanvoelt. Je kunt deze toner in de ochtend én avond gebruiken en je huid is daarna helemaal klaar voor je dag- of nachtcrème. Wat doet deze toner nog meer? Je gestreste huid wordt verfrist en de zuurgraad van je huid wordt gestabiliseerd. Het RefreshCare Complex verfrist, bevordert het vochtigheidsniveau van de huid en vermindert lichte irritaties en roodheden en deze toner is geschikt voor de normale en droge huid.

Conclusie; Alle 3 producten ruiken heerlijk fris en ik kreeg er echt een ‘spa’ gevoel van. Ik weet niet of dat de geur van het thermale water van Baden-Baden is maar ik vind het echt heel erg fijn. Zoals ik hierboven al schreef ben ik geen fan van reinigingsmelk maar dat geldt niet voor deze. Dat komt mede doordat je de melk, in combinatie met water, opbrengt en is je huid echt schoon na afloop. Reinigingsschuim is voor mij al jaren een favoriet, zeker in combinatie met een zachte gezichtsreinigingsborstel. En in 1e instantie zag ik het nut van de toner niet zo, maar ik ben helemaal om. Want dit is nu net de finishing touch voordat je je dag- en nachtverzorging opbrengt. Maw. ik ben over deze 3 producten uit de Cleansing serie van Sans Soucis zeer positief.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com