Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
  • Garnier Loving Blends haarverzorging Garnier Loving Blends haarverzorging

Kruidvat Haarverzorging

Met de overgang van winter naar voorjaar en zomer, is een goede verzorging van je haar van essentieel belang voor het behoud van een stralende coupe. Kruidvat introduceert verschillende haarverzorgings ‘musthaves’ om je lokken te beschermen, te verzorgen en te voeden. Creëer een persoonlijk haarverzorgings ritueel door de inzet van een juiste mix van producten, afgestemd op wat jouw haar op dat moment nodig heeft.

Kruidvat introduceert nieuwe haarverzorgingsproducten voorzien van een drievoudige formule speciaal ontwikkeld voor een specifieke treatment. De unieke Ion-technologie in alle producten voorkomt pluizig haar en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Met de Kruidvat Shampoo en Crèmespoeling Color & Gloss bescherm je gekleurd haar tegen vervaging. Het krachtige Power Protect-System, verrijkt met de ‘power-fruits’ goji bes en cranberry in combinatie met provitamine B5, versterkt een levendige kleur en briljante glans.

De Kruidvat Shampoo en Crèmespoeling Oil & Rescue heeft een rijk Phyto-Oil-Care complex bestaande uit arganolie, pruimenpitolie en provitamine B5 voor extra verzorging, intensieve voeding en bescherming van droog en zeer beschadigd haar. De haarstructuur wordt verbeterd en het haar voelt weer zijdezacht en soepel aan. Gebruik het nieuwe Haarmasker Oil & Rescue voor een extra diepe herstellende werking om haarbreuk tegen te gaan.

Tot slot geef je fijn en futloos haar zichtbaar meer volume met de Kruidvat Shampoo en Crèmespoeling Volume & Power. Het krachtige Collagen Boost-System met hoogwaardig collageen, waterlelie-extract en provitamine B5 geeft een overweldigend volume effect en heeft een revitaliserende werking, zonder het haar te verzwaren.

(De Ion-technologie in haarverzorging voorkomt dat haar statisch en pluizig wordt. Door het stylen, kammen, borstelen en dragen van haaraccessoires ontstaat frictie. Hierdoor wordt haar positief geladen en wordt het licht gebroken, waardoor het haar zijn glans verliest. De technologie neutraliseert de positief geladen deeltjes en het haar voelt weer glad en soepel aan. Het licht reflecteert gelijkmatig met meer glans als resultaat.)

Verzorg droog en pluizig haar extra met het Haarmasker Moroccan Argan Oil. Dit product is verrijkt met arganolie, bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Daarnaast bevat het masker amandelolie voor extra verzorging.

In de zomer voelt het haar vaak droog en stug aan door overmatige blootstelling aan zon, het zwemmen in het zoute zeewater of zwembadwater vol chloor en de invloed van zandstraling op het strand. Kruidvat introduceert vier nieuwe
keratine treatment producten om droog en beschadigd haar te herstellen en intensief te verzorgen dankzij het keratine repair complex, provitaminen B5 en tarweproteïne. Het Anti-klit Spray Keratin Hair Repair is een voedende spray die het haar direct gemakkelijk doorkambaar maakt en beschermt tegen haarbreuk. Ideaal voor een gezonde en glanzende coupe na een lange dag op het strand. Het 1 Minuut Masker Keratin Hair Repair, snel te gebruiken en makkelijk mee te nemen, en het Haarmasker Keratin Hair Repair voeden en herstellen het haar tot diep in de kern. Hierdoor wordt de structuur van binnenuit verbeterd, zonder het haar te verzwaren, met zelfs in een minuut stralende lokken als resultaat. Kies speciaal voor een extra boost de Herstelkuur Keratin Hair Repair, een intensieve
kuur die je niet uitspoelt, waardoor het haar weer in topconditie komt.

Alle liefhebbers van een perfect gestylde coupe opgelet! Regelmatig gebruik van een föhn, stijl- of krultang beschadigt je prachtige lokken met droog, pluizig en poreus haar tot gevolg. Bescherm je haar tegen de hitte van deze styling tools met de Kruidvat Effex Föhn Spray. Daarnaast geeft deze haarspray een volume boost en extra versteviging na het föhnen. Waan je vervolgens op een hagelwit strand en creëer een messy beach look met de nieuwe Kruidvat Effex Sea Salt Spray. Met dit styling product geef je het haar een warrige textuur met een luchtig volume en een stug effect alsof je zo van het strand komt.
Gebruikstip: Spray de Kruidvat Effex Föhn Spray op handdoekdroog haar en föhn het haar kort ondersteboven voor een extra volume boost. Gebruik vervolgens de Sea Salt Spray, laat het haar verder opdrogen en breng in model.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?