Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart
  • Specsavers loves Moschino! Specsavers loves Moschino!
  • Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie
  • Specsavers loves Glasses Specsavers loves Glasses
  • Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie
shoppen

Get the Kylie Look bij Specsavers

Kylie Minogue introduceert haar 1e brillencollectie bij Specsavers, en hij is nu online te bekijken en in de winkels verkrijgbaar. De internationale popster heeft haar jarenlange ervaring in de mode ingezet om haar eerste brillencollectie voor Specsavers te ontwerpen. De Kylie Minogue Eyewear Collectie is geïnspireerd op haar eigen dagelijks leven, en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Het resultaat: een collectie die de persoonlijkheid van Kylie perfect weerspiegelt.

Kylie heeft zich vastgehouden aan haar eigen stijl; de showkant, die doorgaans behoorlijk over de top en vol glitter and glamour is, en haar ‘echte leven’, waarin zij een meer klassieke stijl heeft.

De collectie is samengesteld rondom 3 hoofdthema’s: modern classics, subtle bling en reinvented vintage. De modern classics lijn bestaat uit klassieke monturen met een twist die veel mensen goed staan. Subtle bling is het 2e thema. Omdat glitters altijd aanwezig zijn in haar leven kan deze glamorous touch niet ontbreken in de collectie. In het laatste thema reinvented vintage heeft Kylie zich laten inspireren door klassieke designers en Hollywoodsterren uit de ‘Golden Age’.

 

Op basis van het idee om brillen te ontwerpen voor elke gelegenheid, groeide de collectie uit tot maar liefst 18 monturen en 5 zonnebrillen, die allemaal zijn voorzien van de opvallende gouden “K” van Kylie op de oortip. Op het verzoek van Kylie zijn meerdere modellen verkrijgbaar in een kleinere maat. Hoewel de collectie voornamelijk voor vrouwen is ontworpen, kan een aantal modellen ook door mannen worden gedragen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?