You are here: Home » Beauty » Kruidvat Professional Personal Care haarstyling

Kruidvat Professional Personal Care haarstyling

geschreven door Constance

In de Kruidvat Professional Personal Care lijn heeft Kruidvat nu ook een breed scala aan haarstyling tools om de meest uiteenlopende coupes te creëren. En dat zijn de Professional Haardroger, de Professional Warme Luchtborstel, de Professional Krultang en de Professional Stijltang.

Je föhnt je haar in no-time droog met de Professional Haardroger, waarbij de speciale blaasmond voor extra precisie zorgt en de diffuser voor volume. De Professional Warme luchtborstel, ook verkrijgbaar in een roterende variant, maakt het mogelijk om te föhnen en tegelijkertijd het haar in het gewenste model te borstelen en dat is ideaal voor een volumineuze of juist stijlvolle, klassieke coupe. Krullen en waves creëer je met de Professional Krultang en een super sleek look met de Professional Stijltang.

Bijna elke coupe start met de basis, het droog föhnen van het haar. Met de Kruidvat Professional Haardroger (2200W) droog en stijl je je haar in een handomdraai, dankzij de twee verschillende snelheden en twee warmtestanden. Voor extra precisie gebruik je de speciale blaasmond, voor extra volume de diffuser. De ionische technologie minimaliseert statisch haar en zorgt juist voor een mooie glans en zachte lokken.
Styling tip: Draai lang haar, zodra je klaar bent met föhnen en het nog warm is, voorzichtig rond in een losse knot en zet vast met een schuifspeldje.

Liefhebbers van volume opgelet! Naast de Professional Warme luchtborstel heeft Kruidvat nu ook een roterende variant voor extra volume. Föhn en borstel je haar tegelijkertijd in het gewenste model en dankzij de cool shot functie blijft je haar na het stijlen langer in model.
Styling tip: Maak ronddraaiende bewegingen voor een mooie gepolijste look en creëer gemakkelijk een grove, soepele slag. Voor extra volume draai je het haar met de borstel iets tegen de groeirichting in. De warme luchtborstel is tevens ideaal om alleen de punten mooi naar binnen of juist buiten te laten vallen voor een altijd stijlvolle coupe.

Voor de mooiste krullen-coupe of een stylish wavy bob is de Kruidvat Professional Krultang de perfecte styling tool. De krultang is in temperatuur vrij regelbaar tussen 120 en 200 graden, wat zichtbaar is op het Led display. De keramische coating draagt bij aan het beschermen van het haar tegen de hitte van deze tool. Styling tip: Spray de Kruidvat Effex Sea Salt Spray op handdoekdroog haar en föhn het zonder te borstelen droog. Draai vervolgens het uiteinde van een lok om de krultang en creëer een subtiele wave. Bepaal met de dikte van de lok en krultang de breedte van de wave. Voor een extra natuurlijk effect breng nonchalant aan en borstel tot slot voorzichtig door voor een minder gedefinieerde look.

Super Sleek Super strak, stijl en een middenscheiding, de super sleek coupe is hot! Belangrijk bij deze stijl is mooi gezond haar. Gebruik de nieuwe Kruidvat Effex Föhn Spray als extra bescherming tegen de hitte voordat je de Kruidvat Professional Stijltang tevoorschijn tovert. Deze stijltang warmt snel op, binnen 130 seconden tot 230 graden, waardoor je in no-time je haar stijlt. De ionische technologie minimaliseert statisch haar en stimuleert een mooie glans en zijdezacht gevoel. Styling tip: Gespot bij topmodel Kendall Jenner, de platte beach waves. Creëer subtiel met de stijltang en duw het haar met je handen omhoog voor een natuurlijke slag. Laat de punten stijl voor een mooie, gepolijste finish.

De Kruidvat Professional Personal Care producten zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.nl en voor de prijs hoef je het niet te laten, want de Kruidvat Professional Haardroger 2200W, Warme luchtborstel 1000W (incl. 3 opzetstukken) en de Krultang (19mm of 32mm) kosten slechts  € 14,99. De Kruidvat Professional Stijltang € 16,99 en de Kruidvat Professional Roterende warme luchtborstel (incl. 2 opzetstukken) € 24,99.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com