Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Dr Organic Hemp Oil huid- & haarverzorging

Het biologische merk Dr Organic Hemp Oil is een verzorgingslijn voor je huid én haar en speciaal bedoeld voor iedereen die last heeft van een droge en vermoeide huid of beschadigd haar, het herstelt je huid en laat je haar weer glanzen.

 

Alle producten uit de Hemp Oil Verzorgingslijn zijn verrijkt met organische ingrediënten, met in de hoofdrol hennepolie. Hennepolie wordt in Oosterse culturen al eeuwenlang gebruikt als multifunctioneel beautyproduct. Door de ideale verdeling van omega 3, 6 en 9 vetzuren heeft hennepolie een vergelijkbare samenstelling als de lipiden in onze huid en dit maakt hennepolie tot een uitstekende vochtverzorger. Daarnaast zorgen de vetzuren voor een stralende huid en hebben de vitamines en mineralen in hennepolie een aantoonbare ontstekingsremmende en antioxidative werking. De producten uit de Hemp Oil Verzorgingslijn zijn vrij van parabenen, natriumlaurylsulfaat, synthetische kleurstoffen en petrolatum.

GEZICHT
Dr. Organic Hemp Oil 24hr Rescue Cream hydrateert de huid 24 uur lang. De combinatie van organische hennepolie, bijenwas, borage olie, heermoes, hop en hibiscus voedt en verzacht de huid effectief. De crème kan gebruikt worden op een droge, beschadigde, gevoelige en aan de zon blootgestelde huid. De huid voelt intensief gehydrateerd aan, is hersteld en ziet er zichtbaar gezonder uit.

LICHAAM
Dr. Organic Hemp Oil Skin Lotion is samengesteld uit hennepolie, aloë vera, zoete amandelolie en avocado olie, gecombineerd met heermoes en hibiscus. Deze speciale formule resulteert in een vochtverzorgende lotion die de huid verzacht, herstelt en voedt.

Dr. Organic Hemp Oil Body Wash heeft een ontspannende mix van hennepolie en vlierbesextract, die lichaam en geest kalmeert. Het reinigt de huid op milde wijze, zonder de delicate huidbalans te verstoren. De huid voelt schoon, hersteld en gerevitaliseerd aan.

HAAR
Dr. Organic Hemp Oil Shampoo & Conditioner bevat organische hennepolie en bosbesextract en is verrijkt met aminozuren. Deze rijke combinatie stimuleert de haarvezels waardoor het haar voelbaar frisser, sterker en verzorgd is.

Dr. Organic Hemp Oil Restoring Hair & Scalp Treatment is een leave-in mousse ern bevat een combinatie van hennepolie, plantextracten, B5 vitamines en Baicapil die haargroei stimuleert en haarverlies tegengaat. De mousse activeert en beschermt de follikelstamcellen voor sterker, voller en levendiger haar. Geschikt voor regelmatig gebruik.

Verder bestaat het Dr. Organic Hemp Oil assortiment ook nog uit Eye Serum, Lip Serum, Hand & Nail Treatment, Deodorant, Rescue Shampoo, Rescue Conditioner en een Hair Mask.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?