You are here: Home » Shoppen » HappyNurse bezorgt geluk bij in je brievenbus

HappyNurse bezorgt geluk bij in je brievenbus

geschreven door Constance

De maand februari staat in teken van de liefde, gisteren was het tenslotte Valentijnsdag, en ook HappyNurse zorgt voor een stukje extra genegenheid. Verdient jouw geliefde of een dierbare in februari extra aandacht? Dat vindt HappyNurse ook.

HappyNurse, de betere thuiszorg- en uitzendorganisatie voor verpleegkundigen, bezorgt ‘puur geluk’ aan iedereen die het verdient om happy gemaakt te worden. En niet alleen bijzondere personen mogen extra in het zonnetje gezet worden met een Happy Chocolade reep. Daarom doneert HappyNurse de opbrengst van jouw bestelde reep chocolade aan het project Living Biobank van Proefdiervrij. Zo worden niet alleen mensen, maar ook dieren gelukkig gemaakt.

Hoe het werkt? Deze hele maand is het mogelijk om via de website van HappyNurse een stukje puur geluk te laten bezorgen aan je naasten, in de vorm van een heerlijke reep pure Verkade chocolade. De reep kan gepersonaliseerd worden met een unieke boodschap en wordt verstuurd door HappyNurse. Verras jouw naaste met de reep, speciaal door jou ism. HappyNurse.

HappyNurse gaat verder. In het dagelijks leven zet zij zich in voor hoogstaande, kwalitatieve zorg. Met deze actie geeft zij aandacht aan personen en dieren die het nodig hebben. Want door mee te doen, maak je niet alleen jouw dierbare gelukkig, maar zet jij je ook in, samen met HappyNurse, voor een wereld zonder dierproeven door te doneren aan het project Living Biobank van Proefdiervrij. Dit project maakt het testen op organoids, miniatuur organen, mogelijk. Hierdoor worden niet alleen dieren gespaard, maar kan er ook beter bepaald worden welk behandelplan en/of therapie het beste aansluit bij de desbetreffende patiënt, dan wanneer er op dieren getest wordt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com