Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Met MioSMART Home Solutions hou je je huis in de gaten

MiTAC, de wereldwijd marktleider in dash cams, kondigt een nieuwe serie Smart Home-oplossingen aan: MioSMART en dit is dé oplossing voor iedereen die zijn of haar huis op afstand wil monitoren. De VixCam C10, Personal Cloud Gateway S10, Window & Door Sensor R12, Motion Sensor R14 en Hub G10 liggen nu in de winkels en zijn allemaal met 1 app te bedienen.

De MioSMART app is zo ontworpen dat alle MioSMART-oplossingen er eenvoudig mee bediend kunnen worden. Producten zijn, wanneer verbonden met het thuisnetwerk, eenvoudig te koppelen met behulp van een QR-code. De app kan door max. 4 gebruikers worden geïnstalleerd, en beschikt over Group-functionaliteit. Daarmee kan je thuis- of kantoorgroepen instellen, en snel het juiste apparaat vinden. Dat is erg handig wanneer veel MioSMART-oplossingen verschillende ruimtes monitoren.

De serie bestaat uit vijf producten die zowel afzonderlijk of in bundels worden verkocht:

VixCam C10; kleine en discrete thuiscamera met HD-opnamefunctie (720p)
Personal Cloud Gateway S10; compacte en discrete gateway voor opslag van thuiscamera-opnames en andere bestanden in een persoonlijke cloud. Daarmee beschikken gebruikers over een backup van opnames zonder abonnement op dure clouddiensten
Window & Door Sensor R12; stijlvolle en discrete sensor die de buitendeuren en vensters van een woning monitort
Motion Sensor R14; stijlvolle en discrete bewegingssensor die beweging binnen een bereik van drie meter monitort
Hub G10; stijlvolle en discrete hub tussen een router en de MioSmart Motion Sensor en/of Door & Window Sensor

En dit zijn de verschillende bundels;

  • VixCam Starter Kit; voor wie voor het eerst met huismonitoring begint. De bundel bevat twee VixCam C10-camera’s, twee 16 GB SD-kaarten en een Personal Cloud Gateway.
  • Sensor Starter Kit; voor wie gewaarschuwd wil worden voor indringers. Deze bundel bevat een Window & Door Sensor, een Motion Sensor en een Hub om de sensoren met een router te verbinden.
  • Essential Kit; de premium thuisoplossingen-kit. De bundel bevat een VixCam C10-camera, 16 GB SD-kaart, Personal Cloud Gateway, Window & Door Sensor, One Motion Sensor, en de Hub.

En in de loop van dit jaar komen er nog meer apparaten beschikbaar, de eerstvolgende oplossing is de VixCam C12: een PT-camera die op afstand gedraaid kan worden, zodat deze nog meer vierkante meters kan monitoren. Daarnaast introduceert MiTAC SmartPlugs, die op afstand elektriciteit in- en uit kunnen schakelen. Deze extra oplossingen kenmerken zich door hun gebruiksgemak, en werken net als de andere producten met de MioSMART-app.