You are here: Home » Ladygadgets » Met MioSMART Home Solutions hou je je huis in de gaten

Met MioSMART Home Solutions hou je je huis in de gaten

geschreven door Constance

MiTAC, de wereldwijd marktleider in dash cams, kondigt een nieuwe serie Smart Home-oplossingen aan: MioSMART en dit is dé oplossing voor iedereen die zijn of haar huis op afstand wil monitoren. De VixCam C10, Personal Cloud Gateway S10, Window & Door Sensor R12, Motion Sensor R14 en Hub G10 liggen nu in de winkels en zijn allemaal met 1 app te bedienen.

De MioSMART app is zo ontworpen dat alle MioSMART-oplossingen er eenvoudig mee bediend kunnen worden. Producten zijn, wanneer verbonden met het thuisnetwerk, eenvoudig te koppelen met behulp van een QR-code. De app kan door max. 4 gebruikers worden geïnstalleerd, en beschikt over Group-functionaliteit. Daarmee kan je thuis- of kantoorgroepen instellen, en snel het juiste apparaat vinden. Dat is erg handig wanneer veel MioSMART-oplossingen verschillende ruimtes monitoren.

De serie bestaat uit vijf producten die zowel afzonderlijk of in bundels worden verkocht:

VixCam C10; kleine en discrete thuiscamera met HD-opnamefunctie (720p)
Personal Cloud Gateway S10; compacte en discrete gateway voor opslag van thuiscamera-opnames en andere bestanden in een persoonlijke cloud. Daarmee beschikken gebruikers over een backup van opnames zonder abonnement op dure clouddiensten
Window & Door Sensor R12; stijlvolle en discrete sensor die de buitendeuren en vensters van een woning monitort
Motion Sensor R14; stijlvolle en discrete bewegingssensor die beweging binnen een bereik van drie meter monitort
Hub G10; stijlvolle en discrete hub tussen een router en de MioSmart Motion Sensor en/of Door & Window Sensor

En dit zijn de verschillende bundels;

  • VixCam Starter Kit; voor wie voor het eerst met huismonitoring begint. De bundel bevat twee VixCam C10-camera’s, twee 16 GB SD-kaarten en een Personal Cloud Gateway.
  • Sensor Starter Kit; voor wie gewaarschuwd wil worden voor indringers. Deze bundel bevat een Window & Door Sensor, een Motion Sensor en een Hub om de sensoren met een router te verbinden.
  • Essential Kit; de premium thuisoplossingen-kit. De bundel bevat een VixCam C10-camera, 16 GB SD-kaart, Personal Cloud Gateway, Window & Door Sensor, One Motion Sensor, en de Hub.

En in de loop van dit jaar komen er nog meer apparaten beschikbaar, de eerstvolgende oplossing is de VixCam C12: een PT-camera die op afstand gedraaid kan worden, zodat deze nog meer vierkante meters kan monitoren. Daarnaast introduceert MiTAC SmartPlugs, die op afstand elektriciteit in- en uit kunnen schakelen. Deze extra oplossingen kenmerken zich door hun gebruiksgemak, en werken net als de andere producten met de MioSMART-app.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com