Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • Goede voornemens? Verkoop je elektronica! Goede voornemens? Verkoop je elektronica!
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
ladygadgets

Refurbished smartphones bij SWOOP

Vind je het zonde van je geld dat je moet neertellen voor het laatste model smartphone? Of verklaar je iedereen voor gek die in de rij gaat staan voor die nieuwe iPhone? Dan ben je niet de enige want het blijkt nog maar 17% van de Nederlandse vrouw haar portemonnee wil trekken voor het allerlaatste model. (Dit is bij de mannen 30%.)

Wat voor smartphone vrouwen dan wel willen? Dat blijkt steeds vaker een refurbished device te zijn ofwel een na gebruik volledig gereviseerd toestel dat qua kwaliteit en levensduur niet onderdoet voor een nieuwe. Of anders een smartphone van de vorige generatie. De oorzaak: 83% van de vrouwen vindt het functioneren van de smartphone tegenwoordig belangrijker dan dat nieuwste model in haar handtas.

En SWOOP weet daar alles van want zij zijn nl. een one-stop-shop voor refurbished smartphones, tablets en laptops. Ook zijn oude devices om te ruilen of te repareren en altijd met tweejarige garantie. SWOOP is ontstaan uit de gedachte dat smartphones (en andere devices, zoals laptops en tablets) die niet meer in gebruik zijn, een 2e leven verdienen. De smartphones worden uit elkaar gehaald, helemaal nagekeken en waar nodig worden onderdelen vervangen. Na dit proces is elk toestel weer als nieuw, alleen voor een aantrekkelijker prijs.

Je kunt bij SWOOP refurbished toestellen aanschaffen, eigen toestellen laten repareren en oude toestellen inruilen. SWOOP is gevestigd in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

srefu

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?