You are here: Home » Gadget nieuws » Refurbished smartphones bij SWOOP

Refurbished smartphones bij SWOOP

geschreven door Constance

Vind je het zonde van je geld dat je moet neertellen voor het laatste model smartphone? Of verklaar je iedereen voor gek die in de rij gaat staan voor die nieuwe iPhone? Dan ben je niet de enige want het blijkt nog maar 17% van de Nederlandse vrouw haar portemonnee wil trekken voor het allerlaatste model. (Dit is bij de mannen 30%.)

Wat voor smartphone vrouwen dan wel willen? Dat blijkt steeds vaker een refurbished device te zijn ofwel een na gebruik volledig gereviseerd toestel dat qua kwaliteit en levensduur niet onderdoet voor een nieuwe. Of anders een smartphone van de vorige generatie. De oorzaak: 83% van de vrouwen vindt het functioneren van de smartphone tegenwoordig belangrijker dan dat nieuwste model in haar handtas.

En SWOOP weet daar alles van want zij zijn nl. een one-stop-shop voor refurbished smartphones, tablets en laptops. Ook zijn oude devices om te ruilen of te repareren en altijd met tweejarige garantie. SWOOP is ontstaan uit de gedachte dat smartphones (en andere devices, zoals laptops en tablets) die niet meer in gebruik zijn, een 2e leven verdienen. De smartphones worden uit elkaar gehaald, helemaal nagekeken en waar nodig worden onderdelen vervangen. Na dit proces is elk toestel weer als nieuw, alleen voor een aantrekkelijker prijs.

Je kunt bij SWOOP refurbished toestellen aanschaffen, eigen toestellen laten repareren en oude toestellen inruilen. SWOOP is gevestigd in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

srefu

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com