Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Tuinen lanceert ‘I am Beauty Full’ campagne De Tuinen lanceert ‘I am Beauty Full’ campagne
shoppen

Sanex lanceert Zero% deodorants en douchegels

Sanex Zero% lanceert nieuwe douche- en deodorantproducten; nu met nóg minder ingrediënten en een betere werking! Sanex Zero% heeft preventieve oplossingen voor het behoud van een gezonde huid. Het merk biedt een reeks aan producten die geschikt zijn voor de hele familie. De producten van Sanex Zero% kenmerken zich door de beperkte ingrediëntenlijst; alleen de essentiële ingrediënten om de huid gezond te houden, worden opgenomen in de formule.

Sanex Zero% minimaliseert het risico op allergische reacties door vanaf nu alle Zero% geuren te herformuleren, zodat alle mogelijke allergenen die de huid aantasten, geëlimineerd worden. Ook zijn de verpakking van het merk ecovriendelijker door de milde en biologische afbreekbare formule. Niet alleen zorgt Sanex Zero% voor een mooie huid, maar ook voor een mooie wereld!

De nieuwe compressed deodorant van Sanex Zero% bevat dezelfde hoeveelheid verzorging in een kleiner formaat waardoor je er even lang gebruik van kan maken. Deze zachte en fijne spray voelt aangenaam aan op de huid en geeft tot wel 48 uur bescherming. Daarnaast is de deodorant vrij van alcohol, parabenen en aluminium
chloorhydraat en bevat ook geen allergenen die een allergische reactie kunnen opwekken. Het product is daarom geschikt en ideaal voor iedereen. Door het kleinere formaat is de deodorant ook praktisch om mee te nemen, zelf in het vliegtuig. De deodorant behoudt het gebruiksduur en is praktisch in het meenemen.

De nieuwe Sanex Zero 0% Parfum Deodorant Roller is een meer natuurlijke en uitermate efficiënte deodorant. De formulering van de roller bevat 0% aluminium chloorhydraat, 0% parabenen en 0% alcohol. De 0% parfum formule in dit product garandeert de afwezigheid van allergene geurstoffen en is geherformuleerd volgens
de EU allergenen lijst. De formulering bevat het natuurlijke mineraal Aluin; een natuurlijk werkzaam ingrediënt met sterke antibacteriële eigenschappen voor 24 uur effectieve bescherming.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?