You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Bronze Goddess Zomer 2017

Estée Lauder Bronze Goddess Zomer 2017

geschreven door Constance

De winter is nog in volle gang, maar kan jij ook niet wachten tot de zomer er weer aankomt? Met de heerlijke Bronze Goddess Eau Fraîche én Whipped Body crème van Estée Lauder ben jij helemaal klaar voor zonnige dagen en zwoele nachten.

 

Je baadt het hele jaar door in op-en-top zomerse glamour met de verleidelijke Bronze Goddess-collectie, een collectie die een langdurig zwoel zomers gevoel opwekt. Ga voor een stomende stijl met een luxueus, sensueel parfum. Prikkel de zintuigen en verspreid de warmte van de zon met een onweerstaanbare sexy geur die je direct naar een zonovergoten strand voert, op een heerlijke lange dag die uiteindelijk overgaat in een vurige, ongeremde zomernacht.

Warm, sensueel en mysterieus, dat is deze verleidelijke, nieuwe geur voor het hele lichaam, die de geuren van de zonnige klassieker Bronze Goddess Eau Fraîche behoudt, maar je een nog intensere ervaring geeft.

En ben je op zoek naar een extra touch? Bronze Goddess Whipped Body Crème legt een nieuwe geurige laag over de huid en helpt de vochtbalans te herstellen en de gebronsde huid langer gehydrateerd te houden. De opnieuw vormgegeven flacon is gedrenkt in goudbrons, symbool voor de warmere, rijkere en luxueuzere concentratie. (Vanaf 2o maart as. is de Bronze Goddess collectie verkrijgbaar.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?