You are here: Home » Audio & video » Test; Samsung Level Box Slim

Test; Samsung Level Box Slim

geschreven door Constance

Het heeft even geduurd maar eindelijk was het zover, ik kon de Samsung Level Box Slim testen. Ik heb het rode exemplaar opgestuurd gekregen, maar de Slim is er verder ook in het zwart en hardblauw. De Samsung Level Box Slim is een bluetooth speaker die je gemakkelijk in je tas, jaszak of handbagage trolley meeneemt. En tevens past ie heel gemakkelijk in je hand waardoor hij, zeker in de zomer, gemakkelijk te ‘verhuizen’ is naar je balkon, terras of tuin.

De Samsung Level Box Slim is het kleinste model in de Samsung Level speaker serie. Deze 8 watt speaker heeft aan de achterkant een standaard waardoor ie goed blijft staan en ook is is waterresistent, maw. een regen- of sneeuwbui kan ie prima aan. En je kan hem zelfs naast je in de douche zetten, waardoor je eigenlijk op elk moment kan genieten van je favoriete muziek. En dit geldt ook voor een aanvulling op Samsungs ‘Level’ Bluetooth speakers. De speaker heeft een compact design, terwijl de audio met 8 Watt krachtig is. Met afmetingen van 148,4x79x25,1 mm en een gewicht van 236 gram kun je de Level Box Slim makkelijk in de hand houden. Dat maakt hem perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Klap de standaard in de achterzijde uit en je zet de speaker neer waar je maar wil. Dankzij IPX7 waterresistentie geniet je altijd en overal van de Level Box Slim, of het nu regent, sneeuwt of naast je staat terwijl je je dagelijkse ochtenddouche neemt. De Slim heeft ook een ingebouwde microfoon waardoor je ook telefoongesprekken of conference calls kan voeren. En door noice-reduction en echo-cancellation gaat dit zonder bijgeluiden of ander, storend, gekraak.

De batterij gaat ong. 10 uur mee en je kan de Level Box Slim zelfs gebruiken om je mobiele device (smartphone/tablet) op te laden. En met de Samsung Level app kan je het volume regelen en kan je ook checken hoeveel accu je nog hebt. Het pairen ging razendsnel én gemakkelijk, en dat geldt voor verschillende devices, niet alleen met een Android of Samsung device, maar ook met een iOs of Windows apparaat. Alleen werkt de app niet met Windows maar wel met iOs.

Het geluid klinkt vol en zeker als je in ogenschouw neemt dat de Slim een klein model is. Tijdens een volle huiskamer, tijdens een feestje, geeft ie voldoende geluid maar hij komt het beste tot zijn recht tijdens een gezellige bbq met vrienden of een borrel op je balkon. En ik vind het ook erg leuk dat Samsung gekozen heeft om hun speakers niet alleen in zwart uit te brengen, maar dat de Slim serie ook verschillende kleuren te koop is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com