You are here: Home » Beauty » Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag

Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag

geschreven door Constance

Het liefst geeft Pupa Milano op Valentijnsdag iedereen persoonlijk een kus, maar om misverstanden te voorkomen, deelt Pupa Milano op Valentijnsdag 1000 lipglosses uit op 3 verschillende plekken in Nederland. Daarna kan je heerlijk je geliefde een kus geven.

 

En eedereen die een lipgloss wil bemachtigen hoeft alleen maar op de onderstaande tijdstippen en plek te verschijnen en zet je grootste glimlach op. Al wordt een kus natuurlijk ook gewaardeerd!
Waar kan je je Pupa Milano Glossy Lips krijgen?
9.00 – 9.30: Amsterdam, Koningsplein
13.00 – 13.30: Den Haag, kruising Spui en Kalvermarkt
17.00 – 17.30: Rotterdam, tegenover het station

Je krijgt aantrekkelijke en sensuele lippen dankzij de briljante, glossy kleur, maar ook een nagellakeffect op de lippen dankzij Glossy Lips van PUPA Milano. De speciale siliconen zorgen ervoor dat de applicator gemakkelijk over de lippen glijdt en een onvergelijkbare glans afgeeft. Door het glanslaagje op de lippen ontstaat er een 3D-effect op de lippen die intens dekt en extreem long-lasting is. De toegevoegde arganolie verzorgt en beschermt de lippen. Glossy Lips is verkrijgbaar in 16, heerlijk glossy kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com