You are here: Home » Beauty » Essence Valentijncollectie

Essence Valentijncollectie

geschreven door Constance

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…… Het is bijna Valentijn en essence heeft de perfecte producten voor jou! Zachtroze lippen en een goede mascara voor een zwoele blik, dit jaar straal jij op 14 februari as. Met je lief naar de bios of shared dining in een restaurant? Love is in the air met essence.

valentijn

Natuurlijk gaan we voor dé blik die jouw liefste laat smelten. Met de Lash Princess Volume Mascara zorg je voor perfecte dekking van je wimpers en geef je iedere wimper dramatisch volume. Je voelt je een echte princess met superverleidelijke wimpers.

lash princess

Op 14 februari mag je look stralend zijn! De Strobing Highlighter breng je aan voor een frisse blik die zorgt voor net dat beetje extra. Breng de highlighter aan boven je blush en in het binnenste hoekje van je ogen voor een optimaal effect.

Zachtroze wangen horen erbij. De Blush Ball breng je gemakkelijk aan. Ook tijdens je liefdevolle afspraak kun je je cheeks voorzien van een lovely touch, de blush neem je namelijk gemakkelijk overal mee naartoe!

colour & care

De colour & care lipstick is all you need! De lipstick zorgt voor een intense zachtroze kleur en verzorgt daarnaast je lippen door de toegevoegde avocado-boter. Je lippen zien er stralend uit en zijn heerlijk zacht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com