You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera

Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen over de Sengled Pulse Light maar Sengled heeft nog veel meer handige én leuke verlichtingsgadgets, zoals de Sengled Snap en dit is een LED lamp met een ingebouwde IP veiligheidscamera. En ja, ik mag hem gaan testen!

sengled snap

Je kan, via de app, altijd en overal, live meekijken in de ruimte waar je de Snap in hebt gedraaid. Tevens krijg je automatisch een bewegingswaarschuwing en kan je ook ’s nachts meekijken per infrarood. Ook kan je meepraten en alles beluisteren wat er zich thuis afspeelt.

De Snap kan je overal installeren, het enige wat je moet hebben is een E27 fitting want de besturing gaat per WLAN en je hoeft geen kabels te leggen of gaten te boren. En je kan de energie zuinige Snap ook gebruiken als babyvideofoon. De video van de breedhoek HD-camera kan je live in de app bekijken of als opname uit de Cloud opvragen.

Er zijn 3 verschillende Cloud pakketten;
Bij de Snap + het basispakket zit externe bediening van licht (dimbaar, in & uitschakelen van lampen) overal en altijd thuis of onderweg. Real-time HD video streaming, 24h doorlopende cloud-opname. Het vastleggen van tijdsplannen voor het in-en uitschakelen van het licht en ook krijg je aanvullende zekerheid door aanwezigheids simulatie. Het cloud-opname pakket heeft dag en nacht zicht en gratis video live streaming.
Bij de Snap + het geavanceerd pakket zit hetzelfde als bij het basispakket maar ook bewegingsherkenning met waarschuwingen op je telefoon, video-opnames van de erkende gebeurtenissen en Cloud-video opslag van 1, 7 or 30 dagen.
Bij de aankoop van Snap + het gratis proefpakket kan je tot 30 dagen na je aankoop van de Snap gebruik maken van de gratis proefversie en 7-dagen video opslag gratis!

sangled snap rechtop

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com