You are here: Home » Shoppen » Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in

Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in

geschreven door Constance

Wil je de aankomende zomer lekker in je vel zitten? Wil je je favoriete bikini of zomerjurkje weer aan? Dan weet je dat je tijdig aan de slag moet voor een bikini-proof lijf. Maar wist je dat je, behalve met gezond eten en sporten, dit proces kunt ondersteunen met Physalis voedingssupplementen en deze zijn afkomstig zijn uit de natuur. De supplementen helpen je met gezond afvallen en helpen je lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen.

bio-strakke-buik

Wil je hulp bij het detoxen? Physalis Strakke Buik Bio is een combinatie met biologische plantenextracten uit artisjok, venkel, berk, vijgcactus, rammenas en granaatappel. En deze helpen je bij je spijsvertering, vermindert een opgeblazen gevoel. Verder worden afvalstoffen afgevoerd en wordt effectief je gewichtcontrole ondersteunt evenals je darmfunctie. Ik heb een doos Strakke Buik Bio ontvangen en ik ben dit weekend begonnen met de kuur. En mijn eerdere ervaringen met Physalis producten zijn erg positief dus ik verwacht heel wat van deze pillen.

Physalis Detox+ is een kuur die je lever ondersteunt in de reinigende en ontgiftende werking. Ook helpt Detox+ bij de afvoer van afvalstoffen, een gezonde darmflora en bij de vertering van vetten.

Physalis Mariadistel heeft een zuiverende en ontgiftende werking van de levercellen.

Wil je afvallen en vet verbranden? Daarvoor heeft Physalis 3 producten die je op weg helpen. Physalis Fat Burner Bio is een complex van groene thee en groene koffie die samen je vetverbranding bevordert. Maar de Schisandrabes bevordert de ontgifting en zorgt voor vitaliteit en de Acaibes geeft je energie.

2016-02-05_14_48_25_Citruslim_3d_nl_kopiëren

Physalis CitruSlim ondersteunt de vetverbranding dmv. citrusvruchten. Maar ook krijg je meer vitaliteit en energie en zorgt Chilipeperextract ervoor dat de warmteontwikkeling in je lichaam wordt bevordert en dat je vetverbranding wordt ondersteunt. Ook heb ik de CitruSlim ontvangen, en ben ik gisteren begonnen met 2x daags 1 tablet in te nemen.

Physalis Green Tea Bio heeft een gunstig effect op je vetverbranding en en worden vet en afvalstoffen afgevoerd.

photo

En wil je uit je winterdip komen of heb je last van voorjaarsmoeheid? Neem dan Physalis Chlorella + Spirulina Bio want de micro algen geven je meer energie en verhogen je weerstand. Ook wordt je lever gereinigd en blijf je op gewicht.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

El 6 februari 2017 - 09:27

Lijkt me een prime middel voor mij want ik heb helaas een (goedaardige levertumor) en de zuiverende en ontgiftende werking van de levercellen zou dus prima zijn voor mij.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com