Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
shoppen

Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue

Wil je verrast worden door je lief met een heel bijzonder cadeau? Dan hoeft ie eigenlijk niet verder meer te zoeken, want elke vrouw heeft behoefte aan trendy tassen en koffers die geschikt zijn voor elke soort reis; van een korte zakenreis tot een maand lang safari in Afrika. En reisartikelen zijn het perfecte cadeau om te geven. Voor dit seizoen is dan ook een gloednieuwe kleur toegevoegd aan de Cosmolite en Uplite collectie: Ice Blue. De perfecte kleur voor de lente. En je kan jezelf natuurlijk ook zelf lekker verwennen met zo’n handige koffer of mooie reistas.

image004 (1)

De Cosmolite collectie is de stevigste en meest lichtste hardschalige collectie van Samsonite, dankzij het revolutionaire Curv materiaal, nu dus in de kleur Ice Blue Daarnaast is er ook een limited editon koffer met een ton-sur-ton kantpatroon welke gemixt en gematched kan worden met andere (ice) blue items. De print zorgt voor een romantische, luxe uitstraling. Ideaal voor iedereen die zich wil onderscheiden van de rest.

MAT_GR_4154_COL_1432_GROUP

Ben je op zoek naar een softside model? Dan is de Uplite collectie de ideale match met de Cosmolite Ice Blue koffers! Deze lichtgewicht Samsonite collectie bestaat uit beauty cases, handtassen en koffers en dus nu ook in Ice Blue.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?