You are here: Home » Interieurtips » Woonplant van de maand; de palm

Woonplant van de maand; de palm

geschreven door Constance

Het is nog steeds winter en het wordt vandaag ook weer kouder weer. En als je even niet in de gelegenheid bent om richting de tropen te vertrekken, dan zorg kan je wel zorgen dat de tropen naar jou toekomen. En er is genoeg inspiratie te vinden, hoe je je interieur om kunt toveren in een warm paradijs: flamingo- ananas- en palmboomprints all-over. Maar het paradijs is pas écht een paradijs met een mooie groene palm en palm is de woonplant van de maand.

unnamed (7)

En wist je dat sommige palmen lucht zuiveraars zijn? Zoals de tropische Livistona want de waaier-achtige bladeren wuiven de schadelijke stoffen uit huis. Maar houd je echt van het jungle gevoel? Rhapis is een bossige palm, waardoor je je gelijk in de tropen waant. De palmen Cycas, Livistona, Caryota en Rhapis zorgen voor een positieve invloed op de luchtvochtigheid van je huis of appartement en dat is met een verwarming of kachel die staat te loeien ook heel fijn, want een te droge leefomgeving is niet goed voor je gezondheid. Op deze manier sla je 2 vliegen in 1 klap; je woonkamer wordt opgefleurd met een mooie palm, én de luchtvochtigheid en de lucht van je huis wordt ook verbeterd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com