You are here: Home » Beauty » Kruidvat Handcrèmes

Kruidvat Handcrèmes

geschreven door Constance

Het is momenteel erg koud en dan krijgen je handen het zwaar te verduren. En zij kunnen daarom altijd wel wat extra care gebruiken. Kruidvat begrijpt dit als geen ander en heeft haar lijn met handcrèmes compleet vernieuwd.

image001

Er zitten 2 nieuwe producten in het assortiment Silk en Caring handcrèmes en ook zijn de SOS, Intensive, Anti Age handcrème en de Hand- & Nagellotion in een nieuw, mooi jasje gestoken zijn. Verder is de samenstelling van het bestaande assortiment aangepast. Een heerlijk, nieuw parfum is gebruikt waar de prettige, vertrouwde basis is gebleven.

De Silk handcrème is onmisbaar voor een zijdezachte huid. De populaire macadamia olie is het geheim in deze balsem, die ervoor zorgt dat vocht vastgehouden wordt en de huid haar elasticiteit behoudt. Een zeer mooi detail is de kleine glinster in dit product, waardoor de handen heel subtiel glanzen.

De Caring handcrème is een topper als het gaat om het voeden van de huid. Sheabutter samen met de warme vanillegeur is een match made in heaven, waardoor de crème een heerlijk geur heeft en de huid op en top zacht maakt.

Schreeuwen jouw handen om hulp omdat ze droog en beschadigd zijn? S.O.S. Handcrème is hier to the rescue. De calendula begint direct te werken, waardoor de huid van de handen helemaal kunnen herstellen en ze direct als herboren voelen.

Droge, gevoelige handen vragen om een fijne, hydraterende handcrème. De Intensive handcrème is hierop het antwoord. Deze handcrème bevat Aloë Vera en Urea, waardoor je jouw handen die enorme, hydraterende boost kunt geven die zij nodig hebben. Deze handcrème maakt je handen daarbij ultra zacht, waardoor deze handcrème alles is wat je nodig hebt.

Een rijpere huid heeft vaak net dat beetje extra verzorging nodig om er stralend uit te blijven zien. Hiervoor is de Anti Age handcrème jouw redder in nood en de welbekende Q10 is hier het toverwoord. Deze verstevigt de huid ongekend en kan er hierna weer helemaal tegenaan.

Het wassen van de handen droogt ze uit. Daarom is de hand- en nagellotion in de nieuwe pompflacon perfect om op je wastafel te hebben staan. De keratine in deze lotion is perfect om de huid van je nagels verzorgen en versterken. Precies wat je nodig hebt om keer op keer jouw handen de finishing touch te geven. Daarom komt deze variant in een handige mini tube, waardoor ie makkelijk in je tas past

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com