You are here: Home » Beauty » Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten

Dr. Organic Vitamine E verzorgingsproducten

geschreven door Constance

Afgelopen weekend heb ik een aantal producten ontvangen uit de Dr. Organic Vitamine E verzorgingslijn. De superrijke en hydraterende vitamine E producten van Dr. Organic geven je een gezonde, gehydrateerde huid. Vitamine E is een natuurlijke, krachtige antioxidant en een essentiële voedingsstof voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine E versterkt de intracellulaire verbindingen waardoor de huid stevig blijft en er stralend uitziet en wordt zeer goed door de huid opgenomen en hydrateert, verzacht en
herstelt de droge en beschadigde huid.

dr-organic-vitamine-e

Gezicht;
Dr. Organic Vitamine E Crème is een geurvrije, intensief hydraterende en herstellende crème bevat een combinatie van verzachtende ingrediënten boordevol antioxidanten, zoals biologische vitamine E, Aloë Vera, sheaboter, cacaoboter, zoete amandelolie, tarwekiemolie, bergamotolie en panthenol. Voor een zachte gehydrateerd huid. De huid is
gehydrateerd, ziet er stralend en fris uit en voelt heerlijk zacht aan. De crème is veilig te gebruiken op de droge, beschadigde en vermoeide huid. Ook geschikt om striae en littekens mee te behandelen.
Dr. Organic Vitamine E Lipbalm is een hydraterende en kalmerende lippenbalsem voor ruwe, droge en gebarsten lippen. Vitamine E, sheaboter en bijenwas hydrateren de tere huid van de lippen intensief. Het natuurlijke vochtgehalte van de huid wordt hersteld, waardoor lippen gaaf en zacht blijven. De lipbalm biedt tevens bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen

083566_A

Lichaam;
Dr. Organic Vitamine E Olie kan op elk deel van het lichaam en gezicht worden aangebracht waar behoefte is aan intense voeding, herstel van schade en hydratering. Deze natuurlijke vitamine E olie helpt bij het bestrijden van celschade en maakt rimpeltjes minder zichtbaar. Vitamine E olie kan ook gebruikt worden voor het verbeteren van striae, het verzorgen van de ruwe, droge, schrale huid en bij zonneschade.
Dr. Organic Vitamine E Skin Lotion is verrijkt met vitamine E, Aloë Vera, cacaoboter, sheaboter, olijfolie, zonnebloemolie, Iers mos en vitamine A. De intensief kalmerende lotion wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor krachtige hydratering en regeneratie. De huid is na gebruik weer, soepel en zijdezacht.
Dr. Organic Vitamine E Body Butter op basis van vitamine E met Aloë Vera, sheaboter en
jojoba-olie verzorgt de huid en biedt comfort aan problematische zones. De rijke formule trekt direct in en hydrateert intensief, voor een zijdezacht gevoel.
Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae Crème combineert sterke hydraterende en antioxidant-eigenschappen. Samen met een specifieke combinatie van bioactieve ingrediënten waaronder Dermochlorella DP (getest voor gebruik bij littekens en striae) is deze crème krachtig herstellend en hydraterend. De textuur wordt goed opgenomen door de huid zodat deze direct wordt gevoed, gehydrateerd en hersteld.
Dr. Organic Vitamine E Body Wash is ideaal voor een effectieve en milde reiniging van de huid. De unieke uitgebalanceerde samenstelling heeft unieke anti-aging eigenschappen die helpen tegen vroegtijdige veroudering. De droge en beschadigde huid wordt hersteld en beschermd. Voor een natuurlijk gereinigde, soepele en mooie huid.
Dr. Organic Vitamine E Deodorant is een antibacteriële vloeibare roll-on deodorant met vitamine E en Aloë Vera en is uiterst milde maar zeer effectieve anti-transpirant en geschikt voor ieder huidtype. Deze milde en niet-irriterende deodorant helpt lichaamsgeurtjes neutraliseren en remt transpiratie. Beschermt, hydrateert en kalmeert de huid.

083567_A

Haar;
Dr. Organic Vitamine E Shampoo is een hydraterende en herstellende shampoo met vitamine E en Aloë Vera. De rijke bioactieve shampoo met antioxidanten hydrateert de vezels van het haar terwijl de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid wordt hersteld. De milde formule helpt het haar beschermen en versterken. Voor zichtbaar levendig, glanzend en gezond haar.
Dr. Organic Vitamine E Conditioner bevat onder meer vitamine E, Aloë Vera, sheaboter, en panthenol en is geschikt voor elk haartype. De intens verzachtende en effectieve conditioner werkt vochtvasthoudend waardoor de natuurlijke conditie van het haar wordt hersteld. Het haar ziet er prachtig verzorgd uit en is weer handelbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com