You are here: Home » Ladygadgets » Robin Mobile, onbeperkt bellen, sms-en en mb’s in de EU

Robin Mobile, onbeperkt bellen, sms-en en mb’s in de EU

geschreven door Constance

Robin Mobile maakt internetten, sms’en en bellen binnen de EU nu nóg aantrekkelijker. Want vanaf 1 februari as. is het niet alleen mogelijk om niet alleen in Nederland gebruik te maken van onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten, maar ook binnen de hele EU.

robin mobile

Per 15 juni 2017 komen de roamingtarieven binnen de EU definitief te vervallen maar Robin Mobile klanten hoeven daar echter niet op te wachten want al vanaf 1 februari geldt dit voor alle abonnementen. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Goed nieuws dus voor mensen die regelmatig binnen Europa reizen of op vakantie gaan. Of in grensgebieden wonen waarbij het netwerk ongemerkt kan overschakelen op een buitenlands netwerk.

Robin Mobile werkt uitsluitend met maandabonnementen en niet met 1- of 2-jarige abonnementen, zodat iedereen direct kan profiteren van de wijzigingen die vanaf 1 februari ingaan.

Daarnaast hanteert Robin Mobile geen geldigheidsduur voor de onbeperkte mb’s, sms’jes en belminuten binnen de EU, in tegenstelling tot andere providers met een limiet van maximaal 60 dagen per jaar voor gebruik van de mobiele telefoon binnen de EU. En hiermee voldoet Robin Mobile als eerste provider volledig aan de nieuwe regulering van EU-roaming per halverwege juni 2017.

robin-mobile-review-copy

Ook thuisblijvers krijgen voordeel, want per 20 februari as. krijgen zij, automatisch bovenop hun maandabonnement, elke maand een gratis tegoed met 100 belminuten of sms’jes om vanuit Nederland naar 45 buitenlandse bestemmingen te bellen of sms’en.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com