You are here: Home » Shoppen » United Colors of Benetton lanceert Dream Big geur

United Colors of Benetton lanceert Dream Big geur

geschreven door Constance

United Colors of Benetton gelooft erin dat je grootste ideeën mag hebben, maw. Dream Big (vanaf maart as. bij ICI Paris). En dit ook meteen de naam van de 2 nieuwe geuren van United Colors of Benetton die de wereld inspireren om veranderingen teweeg te brengen door te blijven dromen. De mannelijke versie is een frisse, verleidelijke geur ontworpen voor mensen die risico’s durven te nemen. Voor de damesvariant is een verfijnde vrouwelijke geur samengesteld, die is gewijd aan alle vrouwen die groots durven te dromen door elk moment ten volle te leven. Is er een betere manier om de wereld te veranderen dan door groots te dromen? De verpakking en flacons hebben een gouden kleur, met een vleugje elegant zwart in de mannelijke versie.

unnamed

Dream Big for her is een geur met lichte noten van Italiaanse citrusvruchten gecombineerd met sensuele
bloemen, waarin jasmijn en freesia zich vermengen met de intense verleidelijkheid van tuberoos. Aan de basis ligt een comfortabel, soepel akkoord van exotische houtsoorten ondersteund door oriëntaalse noten en musk, die de hypnotische eigenschappen van het parfum accentueren. Dream Big is een verfijnd en vrouwelijk parfum dat een groot verlangen weerspiegelt: dat je dromen groot genoeg zijn om met ze mee te groeien.

Dream Big for Him ruikt naar ambernoten uit hoogwaardige harsen en houtsoorten vermengd met pralinenoot. Het hart van de geur is opgebouwd op heldere, lichte specerijen. In de topnoten versterkt een boeket van Italiaanse citrusvruchten de frisheid en jeugdige uitstraling van de geur. Het is een mannelijke geur die de perfecte formule biedt voor iedereen die grenzeloos groot droomt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com