Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
ladygadgets

Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman

De Walkman is er nog steeds (gelukkig wel, het is voor mij nog steeds mijn 1e gadget die ik ooit heb gekocht, ergens in de jaren 80) en Sony heeft nu weer een nieuw model uitgebracht, de NW-A35. En deze heeft een perfect geluid dankzij High-Resolution Audio.

unnamed-1

De Walkman NW-A35 is compact en weegt slechts 98g. De Walkman is compatibel met Bluetooth en NFC zodat je gemakkelijk draadloos contact kan maken met je speakers of een koptelefoon. En is bij uitstek geschikt voor de Sony MDR-100ABN draadloze NC-koptelefoon.

De nieuwe NW-A35 heeft een batterijduur tot 45 uur (MP3) of 30 uur (Hi-Res Audio). De Walkman is uitgevoerd met vijf POSCAP condensatoren die als stroomvoorziening bieden voor de S-Master HX digitale versterker. Vervorming en ruis worden op deze manier geminimaliseerd. De NW-A35 heeft ook 2 klokoscillators voor optimale modulatie. Het geluid wordt daardoor helderder en het stereogevoel neemt toe.

a30_green_ui_playback-large

Het 3,1 inch aanraakscherm en de gebruikersinterface met handige knoppen aan de zijkant maken de Walkman NW-A35 heel gebruiksvriendelijk. Het toestel heeft een intern geheugen van 16GB dat via een microSD-kaart kan worden uitgebreid. Bij de walkman wordt een Hi-Res Audio Digital Noise Cancelling in-ear koptelefoon geleverd, waardoor je veel minder last hebt van omgevingsgeluid.

De NW-A35 is vanaf volgende maand te koop, in 5 kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink. En de NWA35HN wordt geleverd met een Hi-Res audio compatible noise-cancelling headphone.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?