Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • L’Occitane Adventskalenders L’Occitane Adventskalenders
  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • L’Occitane Adventskalender 2016 L’Occitane Adventskalender 2016
  • L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket L’Occitane & Mr. Wonderful ontwerpen samen The Beauty Basket
shoppen

L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm

Ik hou van shea butter, net als de vrouwen in Burkina Faso die het geheim achter de productie van dit waardevolle bestanddeel vormen. Inmiddels produceren 17.000 vrouwen shea butter voor L’OCCITANE. In 2017 wil L’OCCITANE iets terug doen als eerbetoon aan shea butter en de vrouwen die het maken.

shea-butter-solidarity-balm-e3_00

Daarom spreekt L’OCCITANE opnieuw haar dankbaarheid uit met een fris en opvallend ontwerp, nl. dmv. de naar viooltjes geurende Shea Butter Solidarity Balm, gehuld in patronen die zijn geïnspireerd op Afrikaanse batikstoffen, voedt de lippen en verwent het lichaam.

L’OCCITANE stimuleert het ondernemerschap van vrouwen en omdat 100% van de winst wordt gedoneerd, draagt het ook zijn steentje bij aan vrouwenleiderschap, want de nieuwe Solidarity Balm steunt het Fund for Gender Equality van de VN Vrouwen. Behalve de Shea Butter Solidarity Balm, is er ook de Shea Butter Ultra Rich Hand Cream en de Shea Butter Intense Hand Cream.

De Shea Butter Solidarity Balm is nu te koop voor slechts €3,00 en 100% van de winst wordt gedoneerd!

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?