Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
  • Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence
  • Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village Prijsvraag; Win een bloemenworkshop bij Maasmechelen Village
  • Mail & Win; JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen Mail & Win; JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen
shoppen

Vier Oud & Nieuw in Miami met Justin Bieber

VakantieVeilingen sluit het jaar af met de ultieme veiling voor ‘Beliebers’, nl. met 2 tickets voor het exclusieve Justin Biebers’ Oud & Nieuw-feestje in Miami. De vluchten, overnachtingen in een 5-sterrenhotel, merchandise met handtekening van Bieber himself, VIP-toegang tot het feest en de after party zijn uiteraard inclusief.

justin-bieber

En VakantieVeilingen doneert de opbrengst van de veiling volledig aan het goede doel, Serious Request. T/m morgen, 20 december, 19:00 uur kan je online bieden op de Bieber New Year’s Eve Party en bezorg je ook een ander een mooi nieuw jaar.

Pharell, Afrojack, the Weeknd en Kygo gingen je al voor, maar nu kun jíj het vliegtuig nemen naar het exclusieve Fontainebleau resort in Miami. Daar luid je het nieuwe jaar in met niemand minder dan Justin Bieber himself en Grammy award winning producer Skrillex. Eerst laat laat je 3 dagen lang verwennen in het 5-sterren Fontainebleau Hotel in Miami South Beach. Op oudjaarsavond ga je daar als VIP naar Justin Bieber’s hosted New Year’s Eve party. Om 21.00 uur trapt de popsensatie zelf de avond af met Bieber classics, gevolgd door een spetterend vuurwerkspektakel. En daarna gaat het feest nog de hele nacht door met Skrillex in de wereldbekende LIV Nightclub in het Fontainebleau zelf. Deze once in a lifetime experience is nu voor iedereen binnen handbereik via VakantieVeilingen en met jouw bieding geef je ook een ander een prachtig begin van het nieuwe jaar want de gehele opbrengst gaat naar Serious Request!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?