Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Je dagelijkse dosis collageen drink je nu gewoon; YANA

Wil een dagelijkse shot beauty die van binnenuit werkt? YANA is een revolutionair, dagelijks te gebruiken beauty drankje dat helpt je huid te versterken en te beschermen door een boost te geven aan de lichaamseigen collageen productie. Dit hoog geconcentreerde en gepatenteerde drankje bevat collageen peptiden, phytoceramides, biotine, hyaluronzuur, vitamine C en vitamine B6, die helpen om essentiële elementen in de huid te herstellen en een jeugdige huid te behouden. Een stralende en gezonde huid is nog nooit zo makkelijk geweest.

yana

YANA zorgt voor de opbouw van collageen en elasticiteit van de huid door een boost te geven aan de natuurlijke collageen aanmaak. Het is klinisch bewezen dat de hoofdingrediënten; collageen peptiden, phytoceramides, biotine, hyaluronzuur, vitamine C en vitamine B6, binnen 30 dagen zorgen voor een 42% afname in poriëngrootte, 63% minder rimpels en een verbetering van 37% van de huidtextuur.

maandvoorraad-yana

YANA is geschikt voor alle huidtypen, te gebruiken tegen huidveroudering en het verlies van de elasticiteit van de verslapte huid. Daarnaast zorgt YANA ook voor een toename van de huidhydratatie, meer elasticiteit, een vollere en betere structuur, meer glans en een betere teint. Ook heeft het een positief effect op artritis en zorgt het voor een betere kwaliteit van de nagels, je haar en uiteraard je huid. YANA smaakt heerlijk, bevat 0 calorieën, geen suiker of gluten en is niet genetisch gemanipuleerd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?