Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Fedon Marco Polo trolley Fedon Marco Polo trolley
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
shoppen

Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags

Deze winter introduceert Lipault Paris 3 nieuwe IT-bags: de Clutch Bag, Handle Bag en Saddle Bag en deze gemaakt van vinyl. En deze 3 modellen zijn er in het rood, zwart en blauw.

 

 

De Clutch Bag (maat s & m) heeft een vrij stoere uitstraling en is ideaal voor een avondje uit of een middagje shoppen met vriendinnen. En met deze clutch heb je jouw belangrijkste items altijd binnen handbereik. De Handle Bag (maat s & m) geeft een mooie twist aan de tijdloze en klassieke vorm van de tas, zodat je er altijd glamorous uitziet, overdag maar ook ’s avonds. En de schattige Saddle Bag is een absolute must have voor elke modeliefhebber. Met deze tas geef je je outfit altijd extra shine. Bij alle tassen zijn bijpassende portemonnees, weekendtassen en trolleys verkrijgbaar en ze zijn natuurlijk ook ideaal voor de feestdagen, als cadeau, of om zelf te houden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?