You are here: Home » Shoppen » Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags

Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags

geschreven door Constance

Deze winter introduceert Lipault Paris 3 nieuwe IT-bags: de Clutch Bag, Handle Bag en Saddle Bag en deze gemaakt van vinyl. En deze 3 modellen zijn er in het rood, zwart en blauw.

 

 

De Clutch Bag (maat s & m) heeft een vrij stoere uitstraling en is ideaal voor een avondje uit of een middagje shoppen met vriendinnen. En met deze clutch heb je jouw belangrijkste items altijd binnen handbereik. De Handle Bag (maat s & m) geeft een mooie twist aan de tijdloze en klassieke vorm van de tas, zodat je er altijd glamorous uitziet, overdag maar ook ’s avonds. En de schattige Saddle Bag is een absolute must have voor elke modeliefhebber. Met deze tas geef je je outfit altijd extra shine. Bij alle tassen zijn bijpassende portemonnees, weekendtassen en trolleys verkrijgbaar en ze zijn natuurlijk ook ideaal voor de feestdagen, als cadeau, of om zelf te houden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com