You are here: Home » Accessoires » Test; Accessoires voor je Smartphone

Test; Accessoires voor je Smartphone

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar bijzondere, handige én leuke accessoires voor je smartphone of iPhone? Kijk dan eens online shop van Gsmoplader.nl want daar kan je terecht voor opladers, kabels, headsets en allerlei andere leuke gadgets.

draadloos_opladen_station_2_usb_aansluitingen_wit_qi

Ik heb 2 producten opgestuurd gekregen; een draadloze oplader QI en een Mini Fan die je kan aansluiten op je micro-usb of lightning aansluiting.

De draadloze Oplader QI Wit maakt opladen een stuk makkelijker, je sluit op de oplader aan op je adapter, computer, laptop of iPad en daarna kan je je toestel op de lader leggen en je smartphone wordt opgeladen. Daarnaast beschikt deze draadloze oplader over 2 USB poorten zodat je ook nog 2 andere devices aan de oplader kunt aansluiten.

minifanwhite

 

De Mini Fan is te gebruiken voor elke smartphone met een micro-usb en lightning aansluiting en zodra je de Mini Fan aansluit krijg je gelijk een heerlijk zacht briesje en daardoor is deze Mini Fan ideaal tijdens je vakantie of als je een dagje naar het strand gaat.

En mocht je een nieuwe batterij voor je smartphone nodig hebben, ga dan naar Gsmbatterij.nl want daar vind je originele batterijen voor alle bekende merken smartphones.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com